Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Her Saniyesinde Aşka Olan İnancınızı Yeşertecek 10 Dizi Çifti

İzlerken Her Saniyesinde Aşka Olan İnancınızı Yeşertecek 10 Dizi Çifti

Lunami
19.06.2022 - 20:04

Aşka olan inancımızı yeşerten, izlerken içimizi ısıtan dizi çiftleri! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Marshall ve Lily – How I Met Your Mother

How I Met Your Mother dizisinin tatlı mı tatlı çifti Marshall ve Lily, neredeyse her sahnesinde izleyenleri pamuk gibi yapan partnerlerden birisi. Onlarınki ilk görüşte aşktı. Birbirlerini her daim güldüren, birbirleriyle ilgilenen, komiklik yapan halleri aşka olan inancımızı yeşertmeye yetiyor.

2. Jake ve Amy – Brooklyn Nine-Nine

Karakterleri birbirlerine zıt olan Jake ve Amy , Brooklyn Nine-Nine dizisinin eğlencesine eğlence katan bir çift. Jake'in oldukça şakacı yapısı Amy'nin kuralcı yapısına oldukça ters düşse de aralarındaki etkileşim, birbirlerini anlamaya çabalamaları, komik tepkileri ve şakalaşmalarıyla izleyiciyi kahkahaya boğmaya yetiyorlar.

3. Pam ve Jim – The Office

İkisine ait dünyalarındaki konuşmaları ve şakalarıyla Pam ve Jim ikilisi o kadar gerçekçi ve bir o kadar sevimli bir çift ki kamera kadrajında olmasalar bile insanın içinin sıcacık olmasını sağlıyorlar. Birbirini anlamak için konuşmalarına gerek bile olmayan bu çiftin eğlencelerini izlemeye doyum olmuyor.

4. Luke ve Lorelai – Gilmore Girls

Bir kahveyle başlayan ilişkilerinde romantizmi iliklerine kadar yaşayan Luke ve Lorelai çifti Gilmore Girls dizisini güzelleştiren çiftlerden birisi. Birbirlerine destek olmayı bırakmayan Luke ve Lorelai ikilisi oldukça hayatın içinden olan bir partnerlik ilişkisini gözler önüne seriyor.

5. Daphne ve Simon – Bridgerton

'Zıtlıkların uyumu' tam anlamıyla Daphne ve Simon çiftinin ilişkisini anlatan bir söz. Birbirinden kişilik olarak oldukça farklı olan bu ikilinin dünya görüşü de pek benzer değil. Ancak bu, onların birbirilerine duydukları tutkularının sönmesine asla izin vermiyor. Aralarındaki kimya Londra'yı güzelleştiren bir yapıya sahip!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Monica ve Chandler – Friends

Gelmiş geçmiş en içten çiftlerden birisi de hiç kuşkusuz Monica ve Chandler ikilisidir. Uzun yıllara dayanan arkadaşlıkları, her daim birbirinin yanında olmaları, birbirlerine destek çıkmaları, insanı her daim güldüren bakışlarıyla aşka inanmayan insanları dahi aşka inandırırlar!

7. Serena ve Dan – Gossip Girl

Gossip Girl'in ana çifti olan Serena ve Dan, şans eseri karşılaştıkları bir etkinlik vasıtasıyla altı sezonluk dizinin başlangıcını yaparlar. Dizi boyunca ayrılıp barışan bu çiftin birbirlerine olan aşkları onları her seferinde tekrardan birlikte olmalarını sağlıyor. Dizinin sonunda, bir daha ayrılmayacakları üzerine birbirlerine söz veren çiftin kavuşana dek onların çalkalantılı aşklarına şahit oluyoruz.

8. Jamie ve Claire – Outlander

İkinci Dünya Savaşından 1800'lü yılların İskoçya'sına uzanan dizideki Jamie ve Claire karakterleri yaşadıkları tutkulu aşklarıyla, sadakatin vücut bulmuş hali olan bir çift. Her daim birbirlerine duydukları sevgi ve tutkularıyla aşka olan inancımızı arttıran bir çift...

9. Betty ve Jughead – Riverdale

Dizide Riverdale'in Güney ve Kuzey Yakasından gelen bu ikilinin ilişkilerini çocukluk arkadaşlığından romantik bir ilişkiye dönüştüğünü görüyoruz. Betty ve Jughead çifti Riverdale'de yaşanan gizemli olaylarını çözerken biz de onların birbirine olan aşklarını çözümlüyoruz.

10. Kim Shin ve Ji Eun-tak Guardian: The Lonely and Great God

Bir Goblin ve onun karısının aşkları üzerinden yürüyen dizinin sevimli ve ana çifti olan Kim Shin ve Ji Eun-tak, dizinin her dakikasında birbirinden farklı duygular yaşamanızı sağlıyorlar. Gerek sevgiyi gerek hüznü barındıran hikayelerinde birbirlerine olan aşkları hiç bitmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

10 da ki dizinin adı Goblin dir editörün yazdığı o isimle zor bulursunuz ve evet çok tatlı bir dizidir önerilir