Görüş Bildir
Haberler
İzlerken “Ah O Araçta Ben de Olsaydım" Dedirten Filmlerden 11 Yol Arkadaşlığı

İzlerken “Ah O Araçta Ben de Olsaydım" Dedirten Filmlerden 11 Yol Arkadaşlığı

BKM
23.10.2017 - 14:39

Bazen yolculuklar beklediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Ama o yolculuklarda çok güzel yol arkadaşlıkları ediniliyor. 😊

İşte o arkadaşlıklardan bazıları:

1. Little Miss Sunshine’da kızlarının katılacağı dans yarışması için eski küçük sarı minibüslerine atladıktan sonra yolculuğa çıkan aile.

Bu filmi izledikten sonra hepimiz böyle küçük sarı bir minibüsle yolculuğa çıkmak istedik. 😍

IMDb: 7,8

2. Rain Man’de babaları öldükten sonra birbirlerini tanıyan ve birlikte yolculuğa çıkan Charlie ile otizmli olan abisi Raymond.

Raymond'un zekası o kadar olağanüstüydü ki, bu filmden sonra insanların otizmli kişilere karşı bakış açıları da değişti...

IMDb: 8,0

3. Hokkabaz’da arkadaşı Maradona ve yaptığı hiçbir şeyi beğenmeyen babası Sait ile birlikte Anadolu turnesine çıkan İskender.

O kendini sihirbaz olarak tanımlıyor ama başkaları ona hokkabaz diyor! 😄🎩

IMDb: 7,5

4. Easy Rider'da Arkalarına rüzgarı alıp çılgın ruhları ve ayaklarını yerden kesen motorlarıyla birlikte yolculuğa çıkan Wyatt, Billy ve George.

İnsanın bu filmi izledikten sonra motor alıp hiçbir şeyi düşünmeden yollara düşesi geliyor. 😎🏍

IMDb: 7,4

5. EuroTrip’te tanıştığı Alman kız arkadaşını görmek için; kankaları Cooper, Jenny ve Jamie ile yola çıkan sonra da tüm Avrupa’yı turlayan Scott.

Hollanda, İtalya, Fransa... Tüm Avrupa ülkelerinde farklı bir macera yaşıyorlar. 😂

IMDb: 6,6

6. Thelma and Louise'de, hayatlarındaki erkeklerden uzaklaşmak için yolculuğa çıkan sonra da hiç beklemedikleri olaylar yaşayan iki kafadar arkadaş.

1990'ların en iyi yol filmleri arasında... ✌️

IMDb: 7,4

7. Zombieland'de; Hayatta kalmaya çalışırken eğlenceli bir yolculuğa çıkan, zombi avlarken bile güldürmeyi başaran efsane grup.

Korku ve komedi en iyi bu şekilde birleştirilebilirdi. 👌

IMDb: 7,7

8. Motorcycle Diaries'ta Buenos Aires'ten bir motosikletin tepesinde yola çıktıktan sonra araçları arızalanan ve otostop çekmek zorunda kalan Ernesto ile Alberto.

1950'lerin Latin Amerika'sını bu yolculuk sırasında daha iyi tanıyan Ernesto'nun fikirleri ve idealleri de bu yolculuk esnasında daha çok şekilleniyor...

IMDb: 7,8

9. Kara Bela’da hayatı hep kurallarına göre yaşayan ama çıktığı Antep yolculuğunda arabasına Burcu, Güven ve Efkan’ı aldıktan sonra düzeni tepetaklak olan Kudret.

Burak Aksak'ın senaryosu ve Cengiz Bozkurt'un oyunculuğu sayesinde bu filmi kahkahalar atmadan izlemek mümkün değil. 😂

IMDb: 7,2

10. The Blues Brothers'da eski müzisyen arkadaşlarını bir araya toplamak için yola çıkan kardeşler: Jake ve Elwood.

Birlikte büyüdükleri yetimhane yıkılmasın diye 5000 Dolar'a ihtiyaçları var. Peki bu parayı nasıl bulacaklar? 😄

IMDb: 7,9

11. Wristcutters A Love Story'de, intihar ettikten sonra gittiği evrende kız arkadaşını ararken Eugene ve Mikal ile karşılaşan Zia.

Tüm intihar edenlerin bulunduğu bir evren, ve burada kendisinden sonra intihar eden eski kız arkadaşını bir araba yolculuğu ile arayan adam. Bu adama da yolculuğu boyunca  Eugene ve Mikal eşlik ediyor.

IMDb: 7,4

Yol Arkadaşım’da Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak için yola çıkan ve yol arkadaşı Şeref’le tanıştıktan sonra başına gelmedik şey kalmayan Onur.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın