Görüş Bildir
Haberler
İzlediğinde Seni Bir Bob Ross Resminin İçine Girmiş Gibi Hissettirecek 10 İyi Hissettiren Film

İzlediğinde Seni Bir Bob Ross Resminin İçine Girmiş Gibi Hissettirecek 10 İyi Hissettiren Film

luna
15.02.2023 - 09:37

İzlerken sizi resmen pamuk gibi hissettirecek filmler için aşağıdaki içeriğe göz atarken bir yandan da patlamış mısırlarınızı hazırlamayı unutmayın! 🍿🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Intouchables (Can Dostum) - 2011

1. The Intouchables (Can Dostum) - 2011

IMDb: 8.5

Zengin bir aristokrat yamaç paraşütü yaparken geçirdiği kaza nedeniyle boynundan aşağısını kullanamaz hale (felç) gelir ve hapishaneden yeni çıkmış Driss isimli genci bakımını üstlenmesi için yanına alır. Film, normalde yan yana gelmesi mümkün olmayan bu ikilinin hayatı beraber nasıl yaşadığını anlatıyor.

2. Amélie (Amelie) - 2001

2. Amélie (Amelie) - 2001

IMDb: 8.3

Filmde Amelie, hayata sevgi ve neşe dolu gözlerle bakan ve kendisini başka insanları mutlu etmeye adayan genç ve özel bir kadın olarak karşımıza çıkar. Yıllar önce saklanmış olan metal bir kutu bulur ve kutunun sahibini aramaya başlar. Bu süreç yaşanırken sürekli başkalarının mutluluğunu isteyen Amelie, kendi mutluluğu için de çabalayabilecek midir?

3. Before Sunrise (Gün Doğmadan) - 1995

3. Before Sunrise (Gün Doğmadan) - 1995

IMDb: 8.1

Budapeşte-Viyana treninin yolculuğunda yolları kesişen Jesse ve Celine'in tanışma hikayesini anlatan filmde, iki genç ani bir karar ile geceyi birlikte geçirmek üzere trenden inmeye karar verir. Birbirini hiç tanımayan bu ikili soru cevap şeklinde bir oyun oynayarak birbirlerini tanımaya çalışırlar. Birbirlerini tanımasalar da bildikleri tek bir şey var. O da bu gecenin birlikte geçirecekleri ilk ve son gece olacağı...

4. Big Fish (Büyük Balık) - 2003

4. Big Fish (Büyük Balık) - 2003

IMDb: 8.0

Babası kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olduğu için oğlu William Bloom aile evine döner ve babasını daha yakından tanımak için onun gençliğinde yaşadıklarına dair öyküleri toplamaya başlar. Gezgin bir satıcı olan babasının yaşadığı efsanevi olaylar puzzle’ın parçaları gibi bir bir yerine oturacak ve yaşamını her şeyiyle ortaya dökecektir.

5. Avatar: The Way of Water (Avatar: Suyun Yolu) - 2022

5. Avatar: The Way of Water (Avatar: Suyun Yolu) - 2022

IMDb: 7.8

Jake Sully ve Neytiri kendilerine mutlu bir aile kurarlar ve birlikte kalabilmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Ancak eski bir tehdit başladığı işi bitirmek için geri döndüğünde, aile evlerini terk eder ve Pandora'nın farklı bölgelerini keşfetmeye başlarlar. Bundan sonra Jake evlerini korumak için Neytiri ve Na'vi ırkının ordusuyla birlikte gezegenleri için savaşmalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Midnight in Paris (Paris'te Gece Yarısı) - 2011

6. Midnight in Paris (Paris'te Gece Yarısı) - 2011

IMDb: 7.7

Gil ve Inez çifti evlenmeden önce Inez'in babası ve annesi ile birlikte iş için Paris'e giderler. Başta küçük ve normal bir tatil gibi gibi görünse de Gil'in bir zamanlar sahip olduğu edebi hırslarının ortaya çıkmasına ve Paris caddelerinde gece yarısı yaşadığı gerçek üstü olaylara evrilir. Ancak bu maceralar günün sonunda sadece Gil'i değil tüm aileyi de etkileyecek.

7. Okja - 2017

7. Okja - 2017

IMDb: 7.3

Mija, Güney Kore'nin dağlarında büyüdüğü Okja isimli hayvanı ile mutlu mesut yaşarken uluslararası bir şirket Okja'nın üzerinde deney yapmak ve onu insanlara sergilemek için kullanmak ister. Bu olaylar yüzünden zorlu bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Mija'nın tek amacı en iyi arkadaşını evine geri getirmektir.

8. Paddington ((Ayı Paddington) - 2014

8. Paddington ((Ayı Paddington) - 2014

IMDb: 7.3

Teyzesi Lucy tarafından büyütülen genç bir ayı, kendisine yeni bir yuva bulmaya karar verir ve bir geminin cankurtaran botuna binerek Londra'ya gider. Paddington İstasyonu'nda kaybolunca karşısına Brown ailesi çıkar ve aile onu geçici olarak evlerine davet eder. Hatta ona karşılaştıkları istasyon olan 'Paddington' ismini koyarlar. Her şey yolundaymış gibi görünse de Paddington'un nadir bulunan bir ayı türü olduğunu düşünen bir hayvan doldurma sanatçısı tüm dengeyi bozacaktır.

9. Bruce Almighty (Aman Tanrım!) - 2003

9. Bruce Almighty (Aman Tanrım!) - 2003

IMDb: 6.8

Televizyon muhabiri olan Bruce Nolan'ın hayatında her şey istediği gibi ilerlemiş olsa da işlerin yolunda gitmediği o günden sonra her şeyden şikayet etmeye ve tanrıya isyan etmeye başlar. Tanrı, hiç beklemediği bir anda onun karşısına insan siluetinde çıkıp kendi gücünü kısa bir süreliğine verir. Bundan sonra Bruce kısa süreliğine de olsa artık bir tanrıdır...

10. Mamma Mia! (Mamma Mia) - 2008

10. Mamma Mia! (Mamma Mia) - 2008

IMDb: 6.5

Yunan adalarında küçük bir otelin sahibi olan bekar bir anne tek başına büyüttüğü kızı Sophie’yi evlendirmek üzeredir. Babasız bir çocukluk geçiren ve her zaman babasının kimliğini keşfetmeyi umut eden Sophie ise yirmi yıl önce annesiyle beraber ziyaret ettikleri adadan annesinin mazisinde yeri olan üç erkeği nikaha davet eder. Olayların karışacağı ve zaman zaman kaosa sürükleneceği bu adada acaba Sophie nelere şahit olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın