Görüş Bildir
Haberler
İzlediğin Dizilere Göre Eğitim Seviyeni Söylüyoruz!

etiket İzlediğin Dizilere Göre Eğitim Seviyeni Söylüyoruz!

Trex
03.11.2016 - 09:14 Son Güncelleme: 11.12.2018 - 14:53

Bu testimizde verilen dizilerden kaç tanesini izlediğini soruyoruz ve eğitim seviyeni tahmin ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Doktora!

Doktora!

Sen tam anlamıyla zirvedesin! Her şeyin en kalitelisini beğeniyorsun. Tercihlerin her zaman doktora seviyesinde. Sende çürük ürün yok. Estetik anlayışın oldukça gelişmiş. Sıradan değilsin, kalabalıklar arasında kaybolmuyorsun. Popüler kültür rüzgarı seni alıp savuramıyor. Sen olmuşsun. Ne mutlu seninle birlikte takılanlara ;)

Yüksek Lisans!

Yüksek Lisans!

Beğenilerin master seviyesinde! Sen bu ülkenin ortalamasının çok çok üstünde bir sanat anlayışına sahipsin. Tercihlerin konusunda oldukça hassassın. İnce eleyip sık dokuyorsun. Bunun nedeni de şüphesiz analitik düşünme becerilerinin yüksek olması. Sen bir kere çok zekisin, çok pratiksin. Her şeyin altından zekanla kalkıyorsun. Sıradan değilsin ;)

Üniversite!

Üniversite!

Verdiğin cevaplara göre üniversite öğrencisisin sen! Her şeyden önce şu sıkıcı hayatta her şeyin en eğlencelisini tercih ediyorsun. Kalite senin için elbette önemli ama seni mutlu etmenin önemli yollarından biri eğlence. Bu arada senin çok iyi bir iletişim becerin var bu çok açık. Oldukça sağ duyulusun. Ayrıca olaylara ve kişilere de her zaman çok pozitif yaklaşıyorsun. ;)

Lise!

Lise!

Vay vay vaaay. Karşımızda fıkır fıkır şıkır şıkır biri var! Verdiğin cevaplara göre sen bir liselisin! Sen hangi yaşa gelirsen gel bir lise öğrencisi gibi hayattan zevk alacak ve ona tutunacaksın. Çünkü sen bu dünyaya maksimum zevk almak için gelmişsin. Beğendiğin şeyler %100 seni eğlendirmeli. İnsanı sıkan yoran her şeyden uzak duruyorsun. Senin estetik  anlayışın genç ruhunla adeta özdeşleşmiş. Yaşlı ruhlar senin beğenilerine burun kıvırsa da sen doğru bildiğin tercihleri yapıyorsun. Ne mutlu sana ki hala genç bir ruha sahipsin. ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1650
551
390
280
93
93
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Düzağaç

bugünde götümüzü kaldırmayı başardınız sağolun

Pasif Kullanıcı

Televizyon seyretmeyenler liseliymiş. Şimdi dağılabiliriz.

fixri terzi

Bi de şöyle bak. dizileri internetten takip edenler.

Talip Göker Inal

diziyle uyutulup hayattan bir haber yaşayan insanların eğitim seviyesine değil beyinlerine sokayım