Görüş Bildir
Haberler
İyi Şans için Kristal Şifa Terapisi, Taşlar, Yüzük, Bileklik ve Kolye Takıları Kullanın

etiket İyi Şans için Kristal Şifa Terapisi, Taşlar, Yüzük, Bileklik ve Kolye Takıları Kullanın

Dr.Astrolog Şenay Devi
10.07.2023 - 16:54 Son Güncelleme: 14.07.2023 - 12:02

Ev ortamımızda ve iş yerimizde kristal şifanın kullanımını Onedio okuyucuları ile paylaştım. Yaşam tarzınızı kolaylaştırmaktan nihayet hayat veren unsurlardan yararlanmaya kadar, kristal şifanın her gün sunabileceği sayısız faydası vardır. Burada kristal terapi hakkında bilgi sağlayan makalelerin bir listesine sahibiz. Kristal terapisine ve astrolojideki kullanımlarına ilginiz varsa aşağıda belirtilen makaleleri okuyabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kristal şifa nedir?

Kristal şifa nedir?

İyi Şans için Kristal Şifa Terapisi, Taşlar ve Kolye Takıları Kullanın. Kristal şifa, çeşitli rahatsızlıkları ve hastalıkları iyileştirmek için kristallerin enerjik gücünü kullanan bütünsel bir yaklaşımdır. Titreşimsel enerjiye dayalı bir sistem olarak bilinen Kristal terapi, bedeni, zihni ve ruhu yeniden uyum içine getirmek ve evrenle iç barışı yeniden sağlamak anlamına gelir.

Kullanılacak en iyi iyileştirici kristaller nelerdir?

Kristallere büyük bir ilginiz varsa ve onların enerjilerinin bir kısmını evinizdeki alanınızda ve iş yerinizde nasıl kullanabileceğiniz konusunda endişeli hissediyorsanız? Hayatınıza daha fazla sevgi, neşe ve mutluluk çekmek için kristallerin enerjisinden nasıl yararlanacağınızı öğrenin.

Binlerce yıldır, antik uygarlık kristalleri fiziksel, ruhsal ve zihinsel çöküntüleri tedavi etmek için kullanıyor. Hepimizin bildiği gibi, kristaller toprak anadan gelir, fiziksel bedeninize yerleştirildiklerinde, sadece gezegenlerin iyileştirici enerjisine bağlanmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda rahatlamış ve gençleşmiş hissetmenize yardımcı olurlar. Her kristal, hayatınızın farklı yönlerini iyileştirmek için kendi özelliklerini ve enerjilerini sergiler.

Para ve zenginlik için kristal terapi

Bu materyalist zevk dünyasında zenginlik, toplumda maddi refah ve finansal statü elde etmenize yardımcı olur. Zenginlik durumuna ulaşmak, yeni fırsatlar ve faydalı içgörüler anlamına gelir. Bol zenginlik elde etmenize yardımcı olması için zenginlik ve para değerli taşlarının potansiyelini kullanabilirsiniz.

Sitrin

Parayla ilgili olumsuz düşüncelerden kurtulmak istiyorsanız, dikkat edilmesi gereken en iyi kristal sitrindir. Bir ışık üreticisi olarak hareket edin, Sitrin tezahür için nihai zenginlik kristalidir. Hayatınızda parayı tezahür ettirmek istiyorsanız, zihninizi sitrin ışığına çevirin. Sadece daha olumlu bir zihniyeti benimsemenize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda en iyi refah kristali görevi görür. Hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmaktan nihayet daha fazla refah getirmeye kadar, bu kristal işletme sahiplerinin kullanması gereken her şeydir.

Kaplan gözü

Algınızı şekillendirmek istiyorsanız Kaplan Gözü'nden başka bir yere bakmayın. Bu, işlerin doğru yapılmasına yardımcı olan çok boyutlu bir taştır. Bir şeye çok uzun süre takılırsak, geleceğin vizyonunu alamayız. Bu taş, doğru enerjiyi almanıza ve durumu göz merceğinden filtrelemenize yardımcı olur. Hayatta finansal başarıya ulaşmanın bir avuç yolu olduğunu fark etmenizi sağlar. Bu bir başarı taşıdır ve size yaşamınızda önemli adımlar atmanız için çok ihtiyaç duyduğunuz güveni, iradeyi ve motivasyonu verir. Sizi zor durumlarda bile sakin ve sakin biri yapacak, gelecekte güçlü bir kişiliğe sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

Aventurin

Mali konularınız söz konusu olduğunda ruh halinizi hafifletmek ve güvenli oynamak ister misiniz? Green Aventurine kullanın ve eğlence ve macera dolu enerjiye yer açın. Size eğlenceli bir ruh hali vermekten nihayet bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olmaya kadar, bu taş ceplerinizi doldurmak için ihtiyacınız olan her şey. Kumarhanelere veya ikramiyeli bir oyun gecesine her gittiğinizde bu kristali yanınızda bulundurduğunuzdan emin olun. Bu taş size onu hafif, basit ve eğlenceyi seven tutmanızı hatırlatır. Bu taş, hayatlarında zenginlik elde etmek isteyenler için şanslı kabul edilir. Bu, açık ara en iyi para kristalleridir çünkü aynı zamanda fırsat taşı olarak da bilinir ve yeni vuruşlara kapı açar. Sadece 8 aventurin taşı taşımanız gerekiyor, çünkü 8 para sayısıdır.

Yeşil yeşim

Yeni bir projeye başlamayı veya finansal güvenlik planı yapmayı düşünüyorsanız, düşünmeniz gereken kristal Jade'dir. Jade, servet elde etmek için hızlı bir çözüm değildir. Akıllı, sakin kalmanıza ve refah hedeflerinize doğru motive olmanıza yardımcı olan kristallerden biridir. Çok uzun zamandan beri Jade, barış, refah ve bilgelik için en çok aranan kristal terapi taşlarından biri olmuştur. Şanslı taşlardan biri olarak bilinen Jade, bol miktarda nakit girişi elde etmenize yardımcı olabilir. Yeşil Jade'i diğer yeşil taşlarla birleştirirseniz, hayatınızdaki refahı ikiye katlayabilirsiniz.

Pirit

Kendinizi her şeye layık görmüyorsanız, sizin için en iyi alternatif Pirittir. Pirit, bilgeliğin altın külçelerinden biridir ve önemli ölçüde altına benzer. Aynı zamanda hayattaki hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olan parlak ayna kalitesini de gösterir. Popüler para kristali olarak bilinen Pirit taşı, yaşamınızdaki sağlığı, zenginliği ve mutluluğu ikiye katlamanın en iyi çarelerinden biridir. Hayatınızda büyük finansal kararlar alma konusunda size güven verir. Bu tür niteliklere sahip olan Pyrite, servetinizi hem ince hem de daha büyük şekillerde ikiye katlar.

Zihinsel berraklık için kristal terapi

Zihinsel berraklık için kristal terapi

Bir bireyin değerli bir yaşam sürmesine yardım etmede zihinsel netlik çok önemlidir. Kolektif bir düşünme düzeyine ulaştığımızda, evrimsel bir bilinç aşamasından geçeriz. Sınırlı temelli bir bilinçten daha liberal bir odaklanma, bilgelik ve düşünme biçimine geçiyoruz. Hepimiz nezaket ve şefkat dolu bir hayat yaşamayı özlüyoruz.

Bu toplu değişimle, biz insanlar olarak daha iyi bir gelecek için çabalayacağız. Zihinsel huzuru sağlamayı zor bulan varlıklardan biriyseniz, endişelenmeyin, taşlar zihinsel netliği daha kesin bir şekilde elde etmenize yardımcı olmak için oradalar. Zihninizi meşgul etmek ve en faydalı taşlarla desteklenen zihinsel netliğe ulaşmak istiyorsanız, zihinsel netliğe ulaşmanıza yardımcı olacak kristallerin bir listesi burada.

Safir

Safir'in asil ve muhteşem enerjisi, zihninizi uyumlu hale getirmeye ve onu sonsuz bir mutluluk dünyasına uyumlamaya yardımcı olur. Kişinin en yüksek gerçeğini ve içsel bilgeliğini kanalize etmesine yardımcı olur. Dağınık düşünceleri organize etmekten nihayet stratejik kararlar almanıza yardımcı olmaya kadar Safir, irade gücünü, öz disiplini yöneten ve size yapılandırılmış bir kişilik kazandıran Satürn gezegeniyle bağlantı kurmanıza yardımcı olan taşlardan biridir. Bu enerji, kişinin zihnini yüksek benliğe bağlamasına yardımcı olur. Safir, psişik yetenekler kazanmanızı sağlayan ve tüm olayların kaydını almanıza yardımcı olan taştır. Sezgisel gözle taranacak yüzeysel bilgileri kolayca analiz edebilir. Safir, sabır ve şefkatle kendimiz olmamızı sağlar.

Fiziksel: Vertigo, Baş Ağrıları Görme bozukluğuna yardımcı olur

Çakralar - Boğaz, Üçüncü Göz, Taç

Kaplan gözü

Kaplan Gözü'nün yumuşak ve nazik titreşimleri, kutupsal bilinç durumları ile doğru eylem arasındaki dengeyi destekler. Yalnızca etkili kararlar vermenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda bir durumu doğru bir şekilde ele almanıza yardımcı olur. Zor zamanlarda çalışma yeteneğinizi test eder. Kaplan Gözü kristal taşı, gelişmiş bir konsantrasyon, özgüven, bütünlük, cesaret, zarafet ve irade gücü sağlamaktan korku ve endişe sorunlarınızla başa çıkmanıza yardımcı olmaktan, hayatınızı basit ve değerli kılmak için ihtiyacınız olan her şeydir. Hayatınızda barış ve uyum geliştirmek için yanılsama ve gerçeklik arasındaki farkı belirlemenize yardımcı olur. Bu kristal, kişisel açgözlülük ve kişisel gücün kötüye kullanımı ile mücadele etmenize yardımcı olur. Ayrıca ruh hali değişimlerinizi de tedavi edebilir.

Çakralar - Solar Plexus, Sacral Plexus Çakra,

Fiziksel: Kanı güçlendirir, canlılığı artırır ve vücudun dengeli durumunu geri kazandırır.

Florit

Size gelişmiş bir zihinsel durum sağlamaktan nihayet karar verme gücünde size yardımcı olmaya kadar, Florit kristal terapi taşı, enerjilerinizi kanalize etmek için ihtiyacınız olan her şeydir. Beyin ve sinir sistemi ile ilgili zihinsel tıkanıklıkları, karışıklıkları giderir. Değerli taş piyasasında bulunan son derece koruyucu kristallerden biridir, yalnızca psişik manipülasyonu değil, aynı zamanda aşırı zihinsel etkileri de kapatır. Çevrenizde bir aura yaratmak için içsel benliğinizi kanalize eden bir temizlik maddesi görevi görür. Eleştirel düşünmeyi ve yüksek konsantrasyonu teşvik eden bilgileri özümsemek için kullanılır. Dengeli bir durumun önemini öğretir. Aynı zamanda hayatınızdaki düzensizliğin üstesinden gelmek için de kullanılır.

Beyaz (berrak) Florit, ruhlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olmak için saflığı ve birliği temsil eder.

Yeşil Florit, duygusal benliğin arınması için kullanılır. Ayrıca kalp ile ilgili konuları ele almak için kullanılır.

Sarı Florit, karar verme gücü için kullanılır ve güven ve irade gücünü artırır.

Mor Florit zihinsel tıkanıklıkları, zihinsel huzuru ve ruhlarla bağlantıyı tedavi etmek için kullanılır.

Mavi Florit, uygun artikülasyon şekli için kullanılır.

Negatif enerjiyi emme özelliğinden dolayı florit kullanılmadan önce daima temizlenmelidir.

Çakralar - Kalp, Boğaz, Taç

Fiziksel: Boyun, dişler, vertigo, kemikler,

Ametist

Ametist

Ametist kristal şifa taşı, faydalı içgörüler vermekten nihayet tek bir melek doğasını gözetlemeye kadar, dini ve manevi ideolojiye sahip insanlar için idealdir. Bilgelik düşüncesine erişim sağlar, taç çakrayı teşvik eder, zekayı ve yüksek düşünmeyi artırırken zihinsel netliği artırır. Bu, sizi 'ruhsal beyaz bir ışıkla' çevreleyen kristaldir. Negatif enerjiyi ve sağlıksız duygusal ilişkileri engellemenize yardımcı olur. Aşırı müsamahadan kaçınmak için kullanılabilir ve sadece sorunun temel nedenini belirleyerek kötü alışkanlıklardan vazgeçmenize yardımcı olur. Bu kristal çevrenizde olumlu bir titreşimi serbest bırakır. Ametist kristal şifalı kolyeyi boynunuza takabilirsiniz.

Çakralar - Üçüncü Göz, Taç

Fiziksel: Sinir bozuklukları, kulak çınlaması, beyin dengesizlikleri ve diğer bağımlılıkların semptomlarına yardımcı olur.

Aktörler ve aktrisler için iyi şans taşları

Aktörler ve aktrisler iyi şansa çok ihtiyaç duyarlar. İstenen sonuçları elde etmek için yanlarında Kırmızı Jasper ve Carnelian taşları taşımaları gerekir. Red Jasper'ın olağanüstü yaratıcı yeteneğinden dolayı aktörler ve aktrisler için uğurlu bir taş olduğuna inanıldığı söylenir. Carnelian, güven getirmek ve gizli potansiyeli ortaya çıkarmak için kullanılan bir taştır. Film seçmelerinde ve röportajlarda yanınızda taşımak veya takmak için aranan taşlardan biridir.

Şans için en güçlü kristaller

Servetinizi ikiye katlamak ve bol miktarda maddi kazanç elde etmek istiyorsanız, turmalin takmanız gereken şanslı taştır. Turmalinli Kuvars, hem Turmalin Kristalinin hem de Kuvars Kristalinin pozitif enerjisine sahip olduğu için şanslı bir taştır. Tüm 'olumsuz titreşimleri' engeller. Hayatınıza daha fazla sevgi, neşe ve mutluluk çekmenize yardımcı olur.

Parasal başarı için şanslı kristaller

Hayatınızda parasal büyüme arıyorsanız, o zaman Garnet dört gözle beklemeniz gereken o şanslı taştır. Güçlü bir değerli taş görevi görür, kariyer başarısı, iş ilişkileri geliştirmek ve diğer insanların sizinle işbirliği yapma arzusunu teşvik etmek için kullanılır. Tanınma veya kariyer gelişiminizde yüksek bir konum ararken yanınızda garnet taşı taşıyın.

İşletmeler için iyi şans kristalleri

Güçlü iş ilişkileri kurmak istiyorsanız, Malakit ve Sitrin hemen satın almanız gereken şanslı taşlardır. 'Şanslı Tüccar Taşı' olarak da bilinen sitrin, hayatınıza refah ve zenginlik getirmek için güçlü bir taştır. Bir telekom şirketi işletiyorsanız veya bir satış profilinde çalışıyorsanız, iş kariyerinizde istediğiniz sonuçları elde etmek için sitrin taşlarını para çekmecenize yerleştirin. Malakitin sizi kötü talihsizliklerden ve olumsuz iş bağlantılarından koruduğu söylenir ve iş hayatında başarı getirmek için de kullanılabilir.

Hayallerinizi gerçekleştirmek için şanslı taşlar

Şansını denemek ve hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan Amazonit taşı taşı ya da tak. Halk arasında 'şanslı umut taşı' olarak bilinen Amazonit taşı, hayalleri için yaşayanlar için şanslı olduğunu kanıtlıyor. Zihinsel netlik getirmeye yardımcı olur ve hayalinizi gerçeğe dönüştürür, sizi hayalleriniz için yaşamanız için motive eder.

Mutluluk için iyi şanslar değerli taş

Aventurin, hayatınıza şans, neşe ve mutluluk getiren en güçlü kristallerden biridir. Özellikle sonucun henüz belirlenmediği koşullarda, yeni fırsatlar kazanma şansınızı artırdığı söylenir. Bugün mücevher endüstrisinde bulunan en çok tercih edilen kristallerden biridir.

İyi şanslar aşk taşları

İyi şanslar aşk taşları

Birinin size aşık olmasını istiyorsanız veya birini etkilemek istiyorsanız, Rose Kuvars tüm aşk meselelerinde en çok tercih edilen taşlardan biridir. İster bir ilişkide aşkı çekmek, ister evlilik hayatına güven ve mutluluk aşılamak olsun, Pembe Kuvars ilişkinizi beslemek için ihtiyaç duyduğunuz taştır. Pembe Kuvarsın aşk taşı olduğu söylenir, kalp çakranızı açmaya yardımcı olur. Aşkı çekmek için en güçlü taştır ve mevcut evliliğinize biraz ateş katmak için de kullanılabilir.

Dayanıklılık için iyi şanslar taşı

Sporda şansınızı denemek istiyorsanız veya başka bir konuda diyelim ki, sporcuların yaptığı gibi, kristal Bloodstone'u kullanmayı deneyin. Antik Yunan gladyatörlerinin savaşa çıkarken genellikle korunmak ve iyi şanslar getirmek için kan taşları taşıdıkları söylenir. Fiziksel benliğiniz ve içsel ruhunuz için fiziksel, zihinsel ve psikolojik dayanıklılık getirmek için kullanılır.

Koruma ve iyileşme için kristal terapi

Zafer veya yenilgi durumlarında şans arıyorsanız Akik, koruma ve güvenlik için taşımanız gereken bir şans taşıdır. Herkesin zor zamanlarda yanında taşıması gereken değerli taştır. Bugün tarihin en eski değerli taşlarından biridir. Eski zamanlarda, cesur savaşçıların göğüs zırhlarına güç ve koruma sağlamak için akik taşları yerleştirildi.

Büyüme, bilgelik ve mutluluk için şifalı kristal kolye

Zümrüt

Canlandırıcı zümrütler şefkati teşvik eder, her zaman tarafınızın en iyisini göstermeniz gerekir. Genellikle tüm zamanların en başarılı taşlarından biri olarak anılır. Tanrıça Venüs ile ilişkilendirilir ve yüksek bir güven ve benlik saygısı durumuna ulaşmak için nezaket ve koşulsuz sevgiyi temsil eder. Çevrenizdeki istenmeyen enerjiyi dönüştürmek için Zümrüt şifalı kristal kolye takabilirsiniz.

Kalp çakrası iyileşmesi için onları son derece önemli kılan yeşil ışının en saf formuna sahip oldukları düşünülür. Eğer çabuk sinirlenen biriyseniz, kendinizi sakinleştirmek için bir zümrüt taşı tutmanız tavsiye edilir. Ayrıca içsel benliğinize yaklaşmak için bir zümrüt taşı tutarak meditasyon yapabilirsiniz. Özellikle aşk konularında kıskançlık, açgözlülük duygularını yok etmek için yastığınızın altına bir zümrüt koyun. Ayrıca uyku alanınızın (yatağınızın) altına bir zümrüt taşı koymanın doğurganlığı artırmaya yardımcı olabileceği söylenir.

Yeşim taşı

Yeşim taşının, sizi her türlü olumsuz enerjiden koruyan ve hayatınızı şansla dolduran, bilgeliği artıran yeşil bir taş olduğu söylenir. Şifalı Kristal Kolye olarak da bilinen Muse parçası, kırmızı iple bağlanmış yeşil yeşim boncuklardan yapılmıştır. Yeşim taşlarının tüm sorunlarınızı çözmek için kullanıldığına inanılır, bu nedenle bir sorunla karşılaştığınızda onları tutmanız önerilir. İç huzuru ve bilgeliği getirmek için bu yeşil kristalleri boynunuza veya elinize takarak meditasyon yapabilirsiniz. Daha fazla zenginlik çekmek veya kalp çakrasını iyileştirmek için yeşim taşlarını da kullanabilirsiniz. Bir çocuğa yeşim taşı hediye etmenin veya teklif etmenin hayatı boyunca sağlık, zenginlik ve mutluluk getirdiği söylenir.

Kristallerinizi temizlemek için 4 basit yöntem

Şüpheye düştüğünüzde, Dumanı Söndürün

Defne ve Okaliptüs yapraklarını yakarsanız, sadece evinizin harika kokmasını sağlamazsınız, aynı zamanda kristallerinizin de harika hissetmesini sağlarsınız. Enerjisi dönüşene kadar kristallerinizi Defne ve Okaliptüs tüsünün dumanına tutmanız gerekir. Dumanı kristalin üzerinde ve çevresinde tutmanız yeterli.

Ayışığı veya Güneş Işığı 

Değerli kristallerinizin biraz matlaşmaya başladığını ve parlaklığını kaybettiğini fark ederseniz, onları doğaya geri döndürmenin tam zamanı. Kristallerinizi en az 5 saat güneş veya ay ışığında dışarıda bırakın. Evinizde büyük kristaller varsa, bunları ayda en az bir kez temizleyip yeniden şarj ettiğinizden emin olun.

Doğaya dönüş

Hepimiz tabiat anadaki bir varlığı kullanabiliriz. Kristalinize canlandırıcı bir çekicilik katmak için park ya da bahçeniz evinizin çiçeğin toprağının içine gömün veya 24 saatten fazla toprakta tutun. Yakınlarda temiz bir gölet, nehir veya herhangi bir su kütlesi varsa, kristalinizi akan suya daldırın, sadece fikrin zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu arındırmak olduğundan emin olun.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Inceler

Saygılı ,kendine laf soyletmeyecek kadar mesafeli ve en önemlisi herkese nasılsa ona da öyle davranarak sıradan olduğunu yeri geldiğinde hissettirmek seni ... Devamını Gör