Görüş Bildir
Haberler
5 ADIMDA OĞLAK BURCUNUN HAYATA BAKIŞI!

5 ADIMDA OĞLAK BURCUNUN HAYATA BAKIŞI!

Monostilo
12.01.2015 - 20:13 Son Güncelleme: 13.01.2015 - 15:42

İYİ Kİ DOĞDUN OĞLAK!

Burçlar kuşağının en inatçı üyesine merhaba deyin! Onlar size işkolik, inatçı, mantık delisi, biraz da huysuz biraz melankolik gibi geliyor olabilirler. Ancak size güvendiklerinde karşınıza bambaşka birinin çıkacağından emin olabilirsiniz. Kimden mi söz ediyoruz tabi ki bu ay doğum günlerini kutlayan oğlaklardan!

Kaynak: http://www.monostilo.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aklıma Yatmadı, Ne Desen Boş…

Aklıma Yatmadı, Ne Desen Boş…

Mantık mı dediniz? O zaman orada mutlaka bir oğlak vardır. Çünkü mantık onlardan sorulur. Eğer bir şey onların aklına yatmadıysa, mantıklarına uymadıysa ne deseniz boşuna! Nuh der peygamber demezler… Mağazalarda satış temsilcisine “ Nesi yakıştı bunun? Berbat bir şey bu?” diye çemkiren birini görürseniz o kesinlikle bir oğlaktır…

Buna mı Para Verdin?

Buna mı Para Verdin?

İşte bir oğlak cümlesi daha! Para kazanmayı bilen ve seven oğlaklar için her ne kadar harcamayı sevmez denilse de siz inanmayın. Oğlaklar sadece gereksiz şeylere para harcamayı sevmezler. Onlar için verdikleri paraya değecek kalitede ve değerde şeyler ancak dolaplarına ve evlerine girebilir. Buna rağmen siz ona göre kalitesiz bir şeyden söz ediyorsanız alacağınız sinir bozucu cevap bellidir: “Buna mı para verdin?”

Daha Giyilirdi Bu?

Daha Giyilirdi Bu?

Tamam, oğlaklar biraz melankolik olabilirler ancak onlar daha çok bağlanmaya meyillidir. İnsanlara, eşyalara, mekanlara, hatta kullandıkları kaleme bile bağlanıp ondan ayrılmak istemezler. Durum böyle olunca onların dolaplarındaki parçalardan ayrılmalarını nasıl beklersiniz ki? Modası geçti dediğiniz o palto için size dolu dolu gözlerle vereceği tepki: “Daha giyilirdi bu!” olacaktır.

İşim Daha Bitmedi!

İşim Daha Bitmedi!

Onların işi asla bitmez! Bitse de bitmez çünkü kendilerine daima yapacak yeni bir işi ustalıkla bulurlar. En küçük detayları en ufak ayrıntıları en akla hayale gelmez varyasyonları bulup çıkarırlar. Bazen felaket habercisi gibi olsalar da, kriz anında onlara teşekkür etmemek mümkün değildir.  Bu kadar çok işi olan bir oğlağın en kıymetli aksesuarı tabi ki ne kolyesidir ne de bilekliği. Onların vazgeçilmezleri kollarındaki saatleri ve biricik ajandadır.

İş çok Zaman Yok!

İş çok Zaman Yok!

Demiştik değil mi onlar tam birer işkolik diye?  Gün 24 saat deseniz de onlara yetmez… Bu da demek oluyor ki onların öyle oyuncaklı, süslü detaylı elbiselerle uğraşacak zamanı yok. Hele bir de tüm gün eline dolanacak, düzeltmek gerekecek, hareketini kısıtlayacak parçalardan söz bile etmiyoruz. Bundan zevksiz olduklarını mı çıkardınız yoksa? O zaman size bir sır verelim: oğlaklar için statü ve saygı görmek her şeydir. O yüzden onların dolapları daima şık ve elegandır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın