Görüş Bildir
Haberler
İşyerine de El Konulmuş: AKP'li Belediye Başkanı Makamında Sözde Mahkeme Kurarak Bir Vatandaşı Sürgün Etti

İşyerine de El Konulmuş: AKP'li Belediye Başkanı Makamında Sözde Mahkeme Kurarak Bir Vatandaşı Sürgün Etti

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, belediye makamında bir vatandaşı ilçeden kovdu. Mahkeme kurduğu iddia edilen AKP'li başkan, 'Mahkeme gibi bir durum söz konusu değil. Bunun talebi esnaf ve muhtarlardan geliyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde son dönemlerde görülmemiş bir olay yaşandı. AKP'li Belediye Başkanı'nın makamında toplanan muhtar ve esnaflardan oluşan bir grup kendilerince hakkında hüküm verilen yurttaşın ilçeyi terk etmesini istedi.

Yeniçağ'dan Baran Furkan Gül'ün haberine göre, belediye binasındaki makam odasının ortasına oturtulan A.A. isimli yurttaşa aldıkları kararı AKP'li Başkan Mustafa Lafcı bildirdi.

A.A. kısa bir süre içerisinde ilçeyi terk etmek zorunda olduklarını açıkladı.

A.A. kısa bir süre içerisinde ilçeyi terk etmek zorunda olduklarını açıkladı.

Eldivan ilçesinde esnaflık yapan A.A.'nın anlatımına göre, her şey geçtiğimiz aylarda eşi ile çektikleri özel görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla başladı.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından A.A.'nın iddiasına göre ilçede fırıncılık yapan bir şahıs kendileriyle görüşmek istedi.

Bir hafta önce eşi ile görüşmeye giden A.A., fırıncının videonun elinde olduğunu ve kendilerine ahlaksız bir teklifte bulunduğunu anlattı.

Teklifi reddeden ve tepki gösteren çift, karakola giderek fırıncıdan şikayetçi oldu.

'Belediye önünde linç edecekler'

Ailesi ve kendisinin yaşadığı baskı, şantaj ve tehditleri Yeniçağ'a anlatan A.A., şunları söyledi:

Ailesi ve kendisinin yaşadığı baskı, şantaj ve tehditleri Yeniçağ'a anlatan A.A., şunları söyledi:

'Yaşadıklarımızdan dolayı eşim çalıştığı iş yerine gidemiyor. 24 yaşındaki kızım da işine gidemiyor. Kızım hakkında da dedikodu çıkardılar. 17 yaşındaki oğlum sosyal hizmetlerde kalıyor. Yanımıza gelmek istemiyor. Oğlumu da etkiliyorlar. Görüntülerdeki kişiler tarafından ilçeyi terk etmemiz için baskı yapıldı.'

Korktuğu için şikayetçi olamıyor

Korktuğu için şikayetçi olamıyor

İlçede bulunan iş yerine de el koyulduğunu anlatan A.A., “Camları tamamen kaplanmış içerisi görünmesin diye. Kapıya da ‘kapalı’ yazısı yazmışlar. Malzemelerimi almak için gittim kilidi değiştirilmiş” dedi.

A.A. AKP’li Başkan Mustafa Lafcı hakkında da şikayetçi olmak istediğini ancak korktuğunu ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Mahkeme gibi bir durum söz konusu değil'

'Mahkeme gibi bir durum söz konusu değil'

Yaşanan olaylar ve Belediyedeki ‘mahkeme’ görüntülerini Yeniçağ, AKP’li Eldiven Belediye Başkanı Mustafa Lafcı’ya sordu.

Lafcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Buralarda Yaren kültürü vardır. Yaren Başağalarının Kaymakam, Belediye Başkanları kadar değeri vardır. Burada onlar da var. Mahkeme gibi bir durum söz konusu değil. Bunun talebi esnaf ve muhtarlardan geliyor. Bahsedilen videonun bir bölümünü izledim midem bulandı. Böyle bir adamın dükkanına nasıl çocuklarımızı göndereceğiz” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
65
38
8
8
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yeşim aydın

Bu ne ya acilen görevden alınması gereken belediye başkanı . Oradakilerin hepsi de adam kaçırma baskı vs den içeri girmeli . Nerde yaşıyoruz böyle . Adam bil... Devamını Gör

Sen haberi ya okumadın yada sana işine geldigi gibi normal geldi mevzu, iğrenç sapıkça görüntüler paylaş sonra orman kanunumu dersin, evt burası türkiye ars... Devamını Gör

King in the East

bu ne amk.. ne hakla hangi hukukla? belediye önünde linç diye de tehdit etmiş.. beni böyle tehdit edip linç etmeye kalkanları molotof kokteyli ile yakarım am... Devamını Gör

thismail

Şu ülkede seks kasetinin bitiremeyeceği kimse yok sanırım