Görüş Bildir
Haberler
İstediğiniz Sektörde Hemen İş Bulabilirsiniz! Size Çok Şey Katacak 10 Sertifikalı Eğitim Programı

İstediğiniz Sektörde Hemen İş Bulabilirsiniz! Size Çok Şey Katacak 10 Sertifikalı Eğitim Programı

Artık büyük şirketlerle çalışabilmek için yalnızca üniversite mezunu olmak yetmeyebiliyor. Etkili sertifikalarla, eğitim programlarıyla, yabancı dillerle üniversite diplomanızı desteklemeniz gerekiyor.

İşte; 'Sizi İstediğiniz Sektörün Aranılan İsmi Haline Getirebilecek 10 Eğitim Programı':

1. Siber Güvenlik ve Siber Olaylarla Mücadele

Her şeyin dijitalleştiği bu dönemde en önem verdiğimiz şey de dijital bilgilerimizin güvenliği. Şirket ve kurumların Siber Olaylara Müdahale Ekiplerinde görev almak ise bu alanda kendinizi yetiştirmenizle doğru orantılı. Bilgi Teknolojileri Temelleri, Sızma Testleri, Uygulama Güvenliği, Ağ ve Güvenlik Uygulamaları, Kayıt Yönetimi ve SIEM, Siber Olaylarla Mücadele Kurulumu ve Yönetimi, Adli Analiz Eğitimi, Zararlı Yazılım Analizi gibi konularda uzmanlaşmanız sizi sektörün en iyisi yapmaya yetecektir.

Siber Güvenlik ve Siber Olaylarla Mücadele Eğitimi'ne katılmak için tıklayınız

2. Sağlık Hukuku

78.media.tumblr.com

Her şeyin başı sağlıksa, onun hukuku hakkında bilgi sahibi olmanız da sizi istediğiniz yere getirecektir. Sağlık Hukuku konusunda temel kavramları , sağlık mesleği mensuplarının cezai ve hukuki sorumluluklarını, tıbbi uygulama hatalarının (malpraktis olgularının ) hukuki süreçlerini , tıbbi bilirkişilik kavramı ile resmi bilirkişilik kurumlarının değerlendirilmesini ve son olarak Sağlık Hukukunda sigortacılık uygulamalarına değinilmesini öğrendiğiniz bir sertifika programıyla bu işin aranılan personeli olabilirsiniz.

Sağlık Hukuku Sertifika Programına katılmak için tıklayınız.

3. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitimi

Çalışma hayatının en büyük kaynaklarından biri insan gücüdür. Büyük şirketler de bu gücü en etkili ve ideal şekilde kullanmak istiyorlar. Bu yüzden İnsan Kaynakları departmanlarını kurarak en uygun kişilere ulaşmaya çalışıyorlar. Bunun için de en iyi İK'cıları, bu alanda uzmanlaşmış, sertifika sahibi kişileri bünyelerinde barındırmak istiyorlar. 

İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitimi Sertifika Programına katılmak için tıklayın.

4. Liderlik ve Etkili Yöneticilik Eğitimi

Yeni bir start-up kurma fikri olanların, çalıştıkları şirkette yönetici kadrosuna oynayanların, insanlarla direkt olarak etkileşim halinde ve yöneten statüsünde olanların kesinlikle edinmesi gereken vasıflardan biri; liderlik. Hem birlikte çalıştığı insanlara yol gösterecek hem de onlardan en iyi verimi almasını sağlayacak yöntemler geliştirmesi için yönetmeyi iyi bilmesi gerekli...

Liderlik ve Etkili Yöneticilik Sertifika Programına katılmak için tıklayın.

5. İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı

İş dünyasının en önemli ihtiyaçlarından birisi iş ve sosyal güvenlik alanında uzman personel sağlanmasıdır. Bu alanda öğreniler bilgiler sayesinde de istediğiniz bir sektörün iş hukuku uzmanı olmanız oldukça kolay olacaktır. İş hukuku, sosyal güvenlik, ücret ve tazminatların vergilendirilmesi, iş sağlığı ve güvenliği ve bordro gibi konularda işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayacak uzman personel talebi fazla olmasına rağmen, bu alanda yetişmiş az sayıda personel bulunmaktadır. Bu da ilgi alanınız varsa sizin için güzel bir fırsat demek :)

İş Hukuku ve ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı Sertifika Programı'na katılmak için tıklayın

6. Profesyonel Koçluk Eğitimi

Koçluk deyince akla hemen; insanlarla konuşmak, onlara danışmanlık yapmak geliyor ama bu meslek, bunun çok daha ötesinde. Öncelikle insanların hayatlarında bir hedef belirlemesinde ve bu hedefe ulaşmasında yardımcı oluyorlar. 'Neden'den çok 'Nasıl' sorusunu çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar. Nasıl başarılı olacağı, önüne çıkan engelleri nasıl aşacağı 'koç'un kişiye yardımcı olması gereken asıl konulardır.

Profesyonel Koçluk Eğitimi Sertifika Programına katılmak için tıklayın.

7. Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı

Girişmek istediğiniz iş ne olursa olsun eminiz ki bir dijital ayağı ve sosyal medya bağlantısı olacaktır. Dijital Girişimcilik eğitim programlari ile online dünyada başarılı bir girişimci olmanın detaylarını inceleme fırsatı bulabilir ve Internet'te girişimci olmanın tüm aşamalarını; bir fikrin doğru ve etkili iş planına dönüştürülmesini, E-ticaret modellerini, arama motorlarını etkin kullanma gibi bütün süreçleri öğrenebilir ve bunu işiniz haline getirebilirsiniz.

Sosyal Medya Uzmanlığı eğitim programına katılmak için tıklayın.

8. Çocuk Resimlerinin Analizi Eğitimi

Bir çocuğun hayallerini, düşüncülerini en iyi anlatım şekli çizdiği resimlerdir. Kimi zaman bu resimler onun dünyasına açılan bir kapı olabiliyor. Bu yüzden o resimlerin dilinden anlamak, çizen miniği anlamaya başlamanın anahtarı oluyor. Böylece bu, öğrencilerine değer veren eğitimciler için çok önemli hale geliyor... 

Çocuk Resimlerinin Analizi Sertifika Programına katılmak için tıklayın.

9. Etkili ve Güzel Konuşma Eğitimi

Sosyalleşmenin, karşınızdaki kişiyi etkilemenin en önemli yolu etkili bir konuşma tarzına sahip olmanız. Günümüzde söylendiği gibi, tatlı dilin açamayacağı kapı yok. Bu yüzden; etkili ve güzel konuşmayı öğrenmek, anadili güzel ve doğru kullanmak önemli...

Etkili ve Güzel Konuşma Sertifika Programına katılmak için tıklayın.

10. Üstün Zekalılar Eğitmenlik Eğitimi

Devlet ve özel okullarındaki okul öncesi, sınıf öğretmeni ve ortaokul branş öğretmeni olmak isteyenler bu eğitim programı; eğitim programı hazırlanması, müfredat farklılaştırma yapabilmesi, ailelerinin eğitimleri, sosyo-duyuşsal gelişimleri, düşünme becerileri ve yaratıcılık gelişimleri, matematik, bilim ve sanat eğitimleri gibi konularda alanında uzman eğitimcilerden uygulamalı eğitim almış olacaklardır.

Üstün Zekalılar Eğitmenlik Eğitimi katılmak için tıklayın.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Bahadirlar

Ben 2 tane sertifika almıştım çok işime yaradı işe girebildim. Allah razı olsun. umarım sizde faydalanırsınız https://istanbulbogazicienstitu.com/sertifika-p... Devamını Gör

gamcey35

Waowww çok iyi tespit. İşte Türkiye'nin en derin sorunlarından biri..Farklı olmaya çalışmamak Kendini geliştirememek, standart olmak, standar olmayanı dışla... Devamını Gör

Zilan Dumanlıdağ

Tabiki tek adres İK Üssü ve ICA 👍👍