Görüş Bildir
Haberler
İşte Nintendo’nun Geliştirdiği Yeni Oyun Kontrolcüsü

İşte Nintendo’nun Geliştirdiği Yeni Oyun Kontrolcüsü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Japon oyun devi Nintendo’nun son patent başvurusu, oyun kontrolleri dokunmatik arayüz üzerinde bulunan bir oyun konsolu olarak tasvir ediliyor. 

Nintendo, son yaptığı patent başvurusuyla, muhtemelen NX için duyurulacak olan ve Wii U’dan farklı olarak önemli planları olduğunun da ipucunu vermiş oluyor. Patentte, oyun konsolundaki kumandaların kendi ekranlarına sahip olacağı belirtilirken, oyun kumandalarındaki her zamanki tuşların bu sefer ekran üzerinde olacağı gösteriliyor. Bununla birlikte, tamamen dokunmatik olmayıp kolun omuz kısmında iki adet tuş, iki adet thumbstick ve kart slotu yer alıyor. 

Sadece bir uygulama olarak geliştirilen bu konsolu Nintendo’nun ne zaman duyuracağına dair kesin bir bilgi yok. Ayrıca ana konsoldan ayrı kullanılabilecek bir mobil ünitenin de yer alacağı bilinen uygulama, akıllı TV, akıllı telefon gibi cihazlarla kolaylıkla bağlantı sağlayabilecek. 

Xbox One ve Playstation 4’e göre daha az satış rakamlarına ulaşan Nintendo’nun bu yeni ve heyecan verici uygulama çalışmaları, rakiplerinden bir adım öne geçebilmek için ara vermeden çalıştığını gösteriyor.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/12/13/ni...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın