Görüş Bildir
Haberler
İşte Beklediğin Test: Sevgilin mi Sen mi? Hanginiz Daha Çok Seviyor?

İşte Beklediğin Test: Sevgilin mi Sen mi? Hanginiz Daha Çok Seviyor?

miray soysal
20.06.2022 - 18:44

Birbirinizi bulmanızla sürekli büyüyen bir süreçte buldunuz kendinizi. Birlikte bir şeyler paylaştıkça aynı oranda arttı hisleriniz  fakat birinin sevgisi biraz daha ağır basıyor. Pekii, Hanginiz daha çok seviyor?

Sevgilin mi? Sen mi?

Öğrenmek için seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım ne zamandır aşkı yaşıyorsunuz?

4. Peki, Hanginiz daha romantik?

5. Sence birlikte bir gelecek var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne zaman ona aşık olduğunu hissettin?

7. Söyle bakalım, Hangisini tercih edersin?

8. Son olarak, Uzak mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kaldınız...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen daha çok seviyorsun!

Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir... Bu söz tam senin aşkın için yazılmış gibi çünkü nedeni olmadan sevmişsin onu. Senin için her zaman onun mutlu olması ön planda ve başkası için yapmayacağın fedakarlıkları, onun için yapmaman söz konusu bile değil. Sevdiğin herkesle ilgili endişeleniyorsun ama söz konusu o olduğunda endişenin şekli bile değişiyor. Onu incitmekten, üzmekten ve kaybetmekten korkmanın ne demek olduğunu en iyi sen bilirsin. Sev tabii! Hatta en çok sen sev çünkü derler ki, biri ne kadar severse o kadar mutlu ve uzun yaşar bu dünyada!

Sevgilin daha çok seviyor!

Aşkı yaşayan bilir ne tutkulu bir süreç olduğunu, yani sevgilin anlatsın biz dinleyelim. Çünkü sana olan aşkını anlatsa roman olur. Birbirinizi bulmanızla sürekli büyüyen bir süreçte buldunuz kendinizi. Birlikte bir şeyler paylaştıkça aynı oranda arttı hisleriniz  fakat birinin sevgisi biraz daha ağır basıyor. Bu kişi de sevgilin! Aslında sen bunu biliyorsun, çünkü işin içine o girdiğinde durum her zaman farklı oluyor çünkü her daim senin için orada olduğunu sana hissettiriyor. Hayatını kolaylaştırıyor, sevildiğini hissettiriyor, olmayacak şeyleri bile olduruyor. Sen de  o etrafındayken gelen özel bir duyguyu yoğun olarak hissediyorsun. Ne şanslısın bunları yaşadığın, onun sana karşı denizler gibi derin sevgisini bulduğun için!.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
38
19
10
9
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sevgilin daha çok seviyor!

Gizem Yenikler

Sevgilin daha çok seviyor!

Yasar Man

Sen daha çok seviyosun!