Görüş Bildir
Haberler
İstanbul İçin Kritik Saat 18.00: Kar Yağışı Ne Zaman Başlayacak, Ne Kadar Sürecek?

İstanbul İçin Kritik Saat 18.00: Kar Yağışı Ne Zaman Başlayacak, Ne Kadar Sürecek?

Dün akşam saatlerinde bastıran kar fırtınası sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası’nda yaşanan kar yağışı sebebiyle vatandaşlar yolda kaldı. Dün geceyi ekiplerle birlikte sahada geçiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün için de kritik bir uyarıda bulundu. Peki, İstanbul’da bugün kar yağacak mı? İstanbul’da yol durumu düzeldi mi, yollar açıldı mı? İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da dün akşam yaşananlar sonrası vatandaşlar zor durumda kaldı. Özellikle Basın Ekspres Yolu ve E-5 Beylikdüzü tarafları ile TEM’de Mahmutbey gişelerinde araçlar yolda kaldı. Vatandaşlar uzun süre mahsur kaldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşanan son gelişmeleri paylaştı ve vatandaşları uyardı.

İstanbul İçin Bu Saate Dikkat

İstanbul İçin Bu Saate Dikkat

Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Dün ifade etmiştim kar kalınlığı 80 cm bulan bölgelerimiz var. Bazı yığılmalarla bazı bölgelerde 1 metreyi aşan yoğunluğa ulaştı. Bugün de akşam itibariyle beklenen 18.00’den sonra yoğun bir şekilde devam etme ihtimali yüksek. Yapılan bütün uyarılara, açıklamalara bütün vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın