Görüş Bildir
Haberler
İstanbul’da Nevruz Gerginliği: 120 Gözaltı

İstanbul’da Nevruz Gerginliği: 120 Gözaltı

Batuhan
20.03.2016 - 13:06

Birçok ilde valilik kararlarıyla yasaklanan Nevruz kutlamalarına polis müdahale etti. Kutlama yapılması planlanan alanlar polis tarafından kapatılırken, İstanbul’da çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP İstanbul İl Başkanlığı, Nevruz kutlamasını ‘Planladığımız gibi gerçekleştireceğiz’ diye açıklama yapmış ve Bakırköy Halk Pazarı’na çağrı yapmıştı.

HDP, Bakırköy’deki Nevruz kutlamaları için İstanbul valiliğine başvuruda bulunmuş, valilik ise ‘Türkiye ve bölgede meydana gelen terör saldırıları ve toplumda oluşan hassasiyet’gerekçesiyle talebi reddetmişti.

Bakırköy’de yollar trafiğe kapatıldı

Bakırköy’de yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul’da Bakırköy Halk Pazarı’na çıkan yollar etkinliğin bitimine kadar trafiğe kapatıldı. Polis, etkinliğin düzenleneceği Bakırköy Halk Pazarı’nı bariyerlerle çevirirken, alana çıkan bütün yolları kapadı. Öte yandan birçok HDP ilçe binasının önü de ‘abluka’ya alındı.

Yüksekdağ: 120 kişi gözaltına alındı

Yüksekdağ: 120 kişi gözaltına alındı
İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, HDP’li vekiller Filiz Kerestecioğlu, Pervin Buldan ve HDP eski milletvekili Levent Tüzel’in de bulunduğu HDP Bahçelievler binasının bulunduğu sokağa giriş ve çıkışlar kapatıldı. Bakırköy’deki kutlama alanına gidemeyen Yüksekdağ, İstanbul genelinde 120 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
R2D2

Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı: - Ben Antalya'nın göbeğinde apo diye slogan attırmayacağım. Yiyen varsa atsın.

Berk

Bu ülkeye böyle adamlar lazım işte.

mert81

mahalle yanarken orospu saçını tararmış.. ne güzel bir atasözü

ynsemrebagiban

Asker polis diyarbakır'da gece gündüz demeden çatışsın 2-3 gün uyumasın sen git Diyarbakır'ın ortasında bu tür kutlamalara izin ver..Ciddi bir şekilde biri ç... Devamını Gör

Hanzala

Benim polisime askerime taş atan,ağır hakaretler eden v.s herifi hemen yaka paça tutuklayıp akşama serbest bırakabiliyorsa yaptığın yorum gayet mantıklı.