Görüş Bildir
Haberler
Issız Bir Adaya Düştünüz, Peki Ya Sonra? Zirvedeki Oyun PUBG'de Adadan Canlı Çıkartacak İpuçları

Issız Bir Adaya Düştünüz, Peki Ya Sonra? Zirvedeki Oyun PUBG'de Adadan Canlı Çıkartacak İpuçları

27.10.2017 - 17:40

PUBG (Player Unknown's Battlegrounds) çılgınlığı her geçen gün artıyor. Anlık oyuncu sayısı 2 Milyon kişiye kadar ulaşan yapım, neredeyse hepimizin bilgisayarlarında yer etmiş durumda. PUBG oynarken size yardımcı olacak, yeni başlayanlar ve çok zaman harcamayanlar için 10 ipucu derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oyunda tavalar oldukça önemli.

'Savaşta tavaya ne ihtiyacım olacak ya' diye düşünüyor olabilirsiniz. Unutmayın ki tavalar düşmanınızın kafasını patlatmaktan çok poponuzu mermilerden korumaya yarıyor.

2. Köprülerden geçerken her zaman tetikte olmanız gerekiyor.

Eğer köprüye varan ilk siz değilseniz, her zaman pusu tehlikesiyle karşı karşıyasınız.

3. Arbanızı harita yollarında kullanmamaya çalışın, ne kadar sinsi o kadar iyi!

Harita boyunca uzanan binaların camları potansiyel düşmanlarınızın mevzileri olabilir. Direksiyon başında kafanıza mermi yemek gerçekten sinir bozucu.

4. Çalılar ne kadar masumane görünse de, rakipleriniz için harika kamuflajlar.

Eğer bir alanda durmaya karar verdiyseniz, uzaklara bakmadan önce yakınınızdaki çalıları kontrol etmelisiniz.

5. Arabalarınızı her zaman güvenilir görmeyin.

Düşmanlarınızın üzerine araba sürmek, çatışma sırasında arkalarına siper almak çok büyük bir hata. Özellikle takım olarak oynadığınızda, 4 silahın hedefi haline gelen arabalar mezarınız olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıfırlama mesfesini ayarlamayı unutmayın.

Özellikle silahlarınızı uzun mesafede kullanmanız gereken durumlarda, 'Page Up' ve 'Page Down' tuşlarını kullanarak silahın sıfırlama mesafesini ayarlayın. Böylelikle merminin daha isabetli gitmesini sağlayabilirsiniz.

7. Haritaya hakim olun.

Uçağın rotasında atlayabileceğiniz alanları bilmeniz oldukça önemli. Silahlar, ekipmanlar ve arabalar rastgele yerlerde çıkıyor olsa da, belli bölgelerde daha fazla bulundukları bilinen bir gerçek.

8. Gazdan her zaman korkmayın.

Eğer üzerinizde yeterince sağlık malzemesi varsa, özellikle birinci ve ikinci gaz dalgasının çok güçlü olmadığı göz önünde bulundurulduğunda, korkmadan eşya toplamaya devam edebilirsiniz. Bu alandan çıktıktan sonra hızlıca canınızı eski haline getirebilirsiniz. Fazladan eşya bulma şansınız olacağı gibi, çatışmadan ve düşmanlardan da daha uzakta kalarak sıralamanızı yükseltmiş olursunuz.

9. Çevrenizde ne olduğunu bilmeniz oldukça önemli.

'Alt' tuşuna bastığınız zaman, farenizi çevirdiğiniz yöne doğru bakabilirsiniz. Böylece hem koştuğunuz yönü değiştirmemiş, hem de etrafınızda neler olup bittiğini görmüş olursunuz.

10. En iyileri yakından takip edin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
12
12
9
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Esecikoğlu

ya da hiç bir şey yapmayıp sadece çalıya saklanın.CS.

Culog

O pek olmuyor.Gaz kapanınca mecburen safe e gitmen lazım :P

Culog

Bence Twitch de "Mithrain" izleyin o size ne yapmanız gerektigini ögretir. Adam PUBG de Türkiye'nin iyilerinden.Birde Vicrains var tabi :D