Görüş Bildir
Haberler
İsmail Kartal'dan Oyuncularına Sitem

İsmail Kartal'dan Oyuncularına Sitem

Fatih
28.09.2014 - 21:45

İsmail Kartal'dan Oyuncularına Sitem

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların, verdikleri direktiflere uymadığını söyleyen Kartal, 'Hafta başından bugüne kadar iyi hazırlandık. Rakibin neler yapabileceğinin analizlerini toplantılarda anlattık. Ama bizim tarzımız olmayan bir şey oldu. Topu yere indirip kontrolde olan bir takım olamadık. Uzun toplarla sonuca gitmeye çalıştık. Söylemediğimiz bir şey bu. Çabuk ve hızlı oyuncularla, Gekas gibi de tecrübeli, fırsatçı bir oyuncuya boşluk bıraktık. Biz de pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik ve kaybettik. Onlar da çok istediler. Biz her zamanki düzenimizde olamadığımız bir görüntü verdik. Daha sakin, bilinçli olmalıydık, bunları hissettiremedik. Rakibe boş alanlar bıraktık ve bunları iyi değerlendirdiler. Biz de bu maçı tekrar tekrar izleyip, düşünüp ders çıkaracağız' dedi.

'GOL ATAMAMANIN VERDİĞİ BASKI...'

Forvet oyuncularının formunun düşük olduğunu kaydeden antrenör, 'Baktığın zaman 2. devre 4-5 pozisyonumuz var. 1 gol bulsak, belki öndeki oyuncular da rahatlayacak. Gol atamamamnın verdiği bir baskı da olabilir. Bazı oyuncular bugün daha aktifti. Sow daha istekli, Webo daha iyi. Biz verilere bakıyoruz, takım her geçen hafta daha iyi. Yükselen bir trendimiz var. Topla oynama üyzdeleri, pas yüzdesi, topun oyunda kalma yüzdesi, ceza alanına yapılan orta... Türkiye ortalamalarının üzerindeyiz. Ama o son vuruşları yapamıyoruz. Öndeki oyuncular gol atamadığı için olmuyor, onu da zamanla aşacağız ' ifadelerini kullandı.

'BAZI OYUNCULARIN SAKAT OLMASI...'

Sakatlıkların da kendilerini etkilediğini ifade eden İsmail Kartal, 'Topa daha fazla sahip olmalıydık, bazı oyuncularımızın sakat olması da bizi etkiliyor. Bugün topun bizde kalmasını sağlayamadık. Daha sakin olmalıyız, çaresine bakacağız' diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0