Görüş Bildir
Haberler
İş Başvurusu Yapsan Seni İşe Alır mıyız?

İş Başvurusu Yapsan Seni İşe Alır mıyız?

20.02.2018 - 16:41 Son Güncelleme: 21.09.2018 - 15:11

Ne dersin, sence rakiplerini geride bırakıp işi kapabilecek misin? 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kolay bir soruyla seni rahatlatalım, sosyal medya hesaplarında ortalama kaç takipçin var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Birden beşe kadar derecelendirecek olsan sence ne kadar farklısın?

İş yerinde bir sunum yapman gerekiyor ve o sabah sunum dosyanın kaybolduğunu fark ettin, ne yaparsın?

Olmazsa olmaz ilgi alanın hangisi?

Sence başarısızlık nedir?

Hayatında hiç vazgeçtin mi?

Bir süper kahraman olsan hangisi olurdun?

Piyango sana çıksa ilk önce ne yaparsın?

Seni neden işe ALMAMALIYIZ?

Tebrikler!

Sana hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Rakiplerini geride bırakarak işi kapmayı başardın :) Sen kesinlikle her şirket yöneticisinin sahip olmak isteyeceği bir çalışansın. İşine olan özverin, düzgün karakterin ve sorumluluklarının fazlasıyla bilincinde olmanla iş verenleri oldukça etkileyen bir profilin var. Sorulara verdiğin cevaplar bizi oldukça etkiledi. Yalnızca biz değil başvuru yaptığın her şirket emin ol senin hakkında bizim düşündüklerimizi söylüyor. Referanslarının ne kadar iyi olduğunu şimdiden anlayabiliyoruz. Sen işine yalnızca iş olarak bakan biri değilsin. Onu hayatının bir parçası yapıyorsun ve en önemlisi de sevgiyle yapıyorsun, mecburiyetten değil. Bu da tabii ki bizim önceliğimiz. Çünkü özelliklerin ne kadar iyi de olsa yaptığın işi sevmedikten sonra bunların hiçbir faydası yok. Bize senin gibi işini sevecek insanlar lazım.

Üzgünüz!

Maalesef görüşmeyi burada sonlandırmamız gerekiyor. Çünkü beraber çalışacağımız insanlar kendine özgü kişiler olmalı. Eminiz ki senin de farklı yanların var yalnızca bunu göstermekten korkuyorsun. Lütfen kendinin farkına var ve daha sonra seninle tekrar görüşelim :)

Üzgünüz!

Problemi açık bir şekilde anlatman ve işin içinden bu şekilde sıyrılmak istemen bizim tercih ettiğimiz bir çözüm değil. Çünkü burada bir çözüm bulmak için bir çabanı göremiyoruz ve bu tür stres durumlarıyla başa çıkabilmen çok önemli. Eminiz ki biraz üstüne düşünsen bunun için güzel bir çözüm yolu bulabilirsin. Şimdilik seninle vedalaşıyoruz...

Üzgünüz!

Maalesef görüşmeyi sonlandırmamız gerekiyor. Stres durumları iş hayatında çok fazla yaşayabileceğin şeyler. Bunlar için bir çözüm üretebilmen gerekiyor o an. Yani panik yapman sana hiçbir şey kazandırmayacak. Umarız bu konuda kendini törpüleyebilirsin.

Üzgünüz!

Maalesef ilgi alanının olmaması bizim pek tercih ettiğimiz bir özellik değil. Çünkü yaptığın işte ilgi alanın senin temelini oluşturuyor. Düşünce şeklin, yaşam tarzın ve sorumluluk sahibi olabilmen gibi özelliklerin bu konuyla oldukça yakından ilgili. Hem insanın kendini mutlu hissettirecek şeylere ihtiyacı var. İlgi alanını keşfetmeye çalış :)

Üzgünüz!

Başarısızlık asla kötü bir şey değil. Aksine senin için müthiş bir rehber. Hiç başarısız olmaman demek hiç denememiş olman demek. Bu durumu hayal kırıklığı gibi görmen doğru değil, sana bu hayatta başarının kapılarını açan şeydir başarısızlık. Lütfen bunu kendine hep hatırlat ve şimdi testi yeniden çözmeyi dene eminiz biraz daha çabayla bu işi alabilirsin :)

Üzgünüz!

Maalesef Batman seçiminle bizi biraz hayal kırıklığına uğrattın. Batman her ne kadar iyi bir süper kahraman da olsa sahip olduğu her şeyi zenginliğine borçlu. Bu da bize seninle alakalı pek iyi ipucular vermedi. Hadi bakalım, kendini biraz toparla ve bu işi al!

Üzgünüz!

Maalesef, seni işe alamayacağız. Hulk seçimin bize senin manevi değil fiziksel güce olan hayranlığını gösteriyor. Bu da takdir edersin ki bizimle çalışacak arkadaşımızın sahip olmasını isteyeceğimiz bir şey değil. Şimdi biraz daha düşün ve kendi içindeki o güce odaklan. Dış görünüşün, fiziksel gücün bir önemi yok, ruhun zaten yeterince güçlü :)

Çok yaklaşmıştın!

Maalesef bu tercihin sebebiyle seninle görüşmemizi kesmek durumunda kaldık. Kendin için yapabileceğin çok daha güzel ve faydalı şeyler varken neden bu vazgeçiş? Hadi bakalım biraz daha düşün ve teste yeniden başla, çünkü sona çok yaklaşmıştın...

Çok yaklaşmıştın!

Maalesef seni işe alamayacağız. Tahammülsüz oluşun iş hayatında sana çok zarar verebilecek bir durum. Çünkü karşına her çeşit insan ve problem çıkacak, bu durumlarda da en çok ihtiyacın olan şey tahammül olacak. Tam da sona gelmişken ellerinin arasından kayıp gitti... Hadi bir daha dene :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
693
589
293
203
132
77
76
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu içeriği hazırlayanın zekasını merak ettim doğrusu.Diğer süper kahramanların hiçbiri emek vererek süper kahraman olmamıştır.spider-man'i örümcek ısırmasa n... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yazmak isteyebileceğim ne varsa hepsini yazmışsın tebrikler.

Mustafa Katrancı

Amına kodumun evladı ne demek her şeyi zenginliğine borçlu ? Süper gücü olmayan sayılı kahramanlardan biri Batman. Ne salak salak sorular bunlar ya

hilalyigitogluu

Kazandım ama ben sizinle çalışmak istemiyorum.