Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'a Ait Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'a Ait Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Onedio Medya
12.05.2015 - 18:47

 Görsel iPhone 6’ya aittir

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce birçok Apple ürününün detayını resmi olarak tanıtılmadan kamuoyuyla paylaşan ve bu cihazlarla ilgili doğru tahminlerde bulunan KGI Securities analisti Ming-chi Kuo, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta yer alacağı söylenen yeni özellikleri ortaya çıkardı. 

Kuo’ya göre Apple, yeni iPhone modellerinde 12 megapiksel çözünürlüklü kamera kullanacak.

iPhone 4s modelinden beri tüm iPhone modellerinde 8 megapiksel kamera tercihinde bulunan Apple’ın iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’la birlikte bu inadından vazgeçeceği belirtiliyor. İlk kez Apple Watch Edition modelinde görülen Roze Altın renk seçeneğinin de yeni iPhone modellerinde kullanılacağı dile getiriliyor. A9 işlemci, 2 GB RAM ve geliştirilmiş Touch ID ise iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’la birlikte geleceği konuşulan diğer iddialar arasında. Kuo’nun iddiaları bunlarla sınırlı değil. 

iPhone 6s Plus’ta ekranının çizilmelere karşı daha dayanıklı olması için safir camın kullanılacağı söyleniyor. Kuo, daha önce ortaya atılan iddiada olduğu gibi  iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta Apple Watch Sport modelinde de kullanılan 7000 Serisi alüminyum malzeme yer alacağını söylüyor. Bu malzeme sayesinde iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın piyasada satılan iPhone 6’lara kıyasla yüzde 60 daha güçlü olacağı ifade ediliyor. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0