Görüş Bildir
Haberler
Instagram Büyük Bir Sürpriz Daha Hazırlıyor: Ekran Paylaşımı

Instagram Büyük Bir Sürpriz Daha Hazırlıyor: Ekran Paylaşımı

İlhan Güzel
04.01.2022 - 18:15

Büyük güncellemeler ve özelliklerden bahseden Instagram, kullanıcılarına sevimli sürprizler yapma telaşında. Birkaç gün önce, Meta'nın sahip olduğu sosyal ağ sürpriz bir paket verdi. Paket iki yeni harika özellik içeriyordu . Bu özellikleri kullanarak, kullanıcılar Instagram gönderilerini herkese açık gönderi olarak Facebook'ta paylaşabiliyorlardı, bundan önce Kullanıcılar Instagram gönderilerini sadece Facebook arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlardı ve ikinci özellik video ile ilgiliydi ve GenZ bu özelliğe aşıktı. İkinci özellikte ise herhangi bir normal videoyu bumerang videosuna dönüştürebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüntülü görüşmelerde ekran paylaşımı

Görüntülü görüşmelerde ekran paylaşımı

2022'nin başlamasıyla birlikte Instagram, kullanıcıları için muazzam bir özellik daha ile geliyor. Yani 'görüntülü görüşmelerde ekran paylaşımı' henüz başlatılmamış olmasına rağmen Instagram bunun üzerinde çalışıyor ancak bu özellik sızdırıldığı için insanların dikkatini çekmeye başladı.

Paylaşmaya başlama seçeneğinin açık olmasına izin vermelisiniz

Paylaşmaya başlama seçeneğinin açık olmasına izin vermelisiniz

Bu özelliği kullandığınızda mobil kameranız otomatik olarak kapanacak ve görüntülü görüşme yaptığınız kişiler mobil ekranınızda neler olduğunu görmeye başlayacaktır. 

Bu özelliğin kesin tarihi henüz açıklanmasa da insanlar merakla bu güncellemeyi bekliyor. Büyük teknoloji devi, kullanıcılarına karşı olan samimiyetini her zaman yeni ve keyifli özellikler üzerinde yaptığı yoğun çalışmalarla göstermiştir.

2022'nin başında, büyük devin geçen yıl olduğu gibi yeni yılda da kullanıcıları için modern ve kullanışlı özelliklerle gelmesini umuyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın