Görüş Bildir
Haberler
İnceletiyorum

İnceletiyorum

silviya alaskarova
24.10.2014 - 14:00 Son Güncelleme: 24.10.2014 - 14:52

İnceletiyorum

Vali Güner otomsayon sistemi ile ilgili soruşturmayı doğruladı:

İNCELETİYORUM

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliğinin “Bilgisayar Otomasyon Sistemi”ndeki sıkıntılardan dolayı devletin zarara uğratıldığı iddiası ile soruşturma açıldığını doğrulayan Vali Hakan Yusuf Güner, “Konu doğru, ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz” dedi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, “Bu konuyu incelemek üzere vali yardımcısı bir arkadaşımızı görevlendirdim. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği büyük bir organizasyon. Büyük bir yapılanma, yeni bir yapılanma, Türkiye’de yeni denenen bir sistem. Kendi içerisinde performans kriterleri ve analizleri olan bir sistem, bunlara bakacağız, inceleyeceğiz” dedi.

Ciddi bir sağlık konsepti oluşturuluyor...

Afyon’da bölgeye yakışır ciddi bir sağlık konsepti oluşturulduğunu belirten Vali Güner, “Bu aynı zamanda sağlık turizminin de alt yapısını oluşturacak. Gerçekten ciddi bir sağlık yapılanması var, yönetim mekanizması içerisinde sorunlar olabilir, hatalar olabilir, yanlış yapan olabilir, doğru yapan olabilir, ama bunu genele şamil kılmamak lazım yani Afyonkarahisar’da şuanda sağlık hizmetleri başarılı bir şekilde yürüyor” dedi.

Soruşturmadan çıkan sonucu kamuoyuyla paylaşacağım...

Soruşturmada ilk alınan bilgilerde Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliğinin ihmali olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Vali Güner, “Şuanda benim iddia dışına hiçbir şeyden haberim yok. Yani iddiadan haberim var, bu bir iddia” dedi. Vali Güner, ayrıca soruşturmanın sonucunun kamuoyuyla da paylaşılacağını ifade ederek, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetimi savunduklarını kaydetti.

Kaynak: http://www.afyonkarahisar.com.tr/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0