Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu'ndan 'Suikast Mektubu' Açıklaması: 'Yetkililerden Azami İlgi Bekliyorum'

İmamoğlu'ndan 'Suikast Mektubu' Açıklaması: 'Yetkililerden Azami İlgi Bekliyorum'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Danıştay cinayeti hükümlüsü Osman Yıldırım'ın kendisine yönelik suikast mektubuyla ilgili açıklama yaptı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderilen suikast mektubuna ilişkin açıklama yaptı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mektuba ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

'Bu tür hamleler olur olmaz, yazılır çizilir. Birileri bu işi ihbar eder ya da itiraf eder. Şahsen benim beklentim bu işle yetkili, ilgili olan kurum ve kuruluşların gerekli zaman diliminde siyasilere gereken açıklamaları ilgiyle itinayla yapmaları ve iş birliği içinde olmalarıdır. Bunu temenni ediyoruz. Yoksa biz görevimizin başındayız. Bunlar olur olacaktır da.Türkiyemizde bu tür konular geçmişte de olmuştur. Ama biz tam irademizle gücümüzle, kaygısız bir biçimde işimize devam ediyoruz. Aynı zamanda da tabii yetkililerin, ilgililerin görevlerini iyi yapmalarını diliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 80'e yakın müfettiş gönderip her odada teftiş yapacağım diye ilgi gösteren zatı muhteremler bu konuyla ilgili de onları azami ilgiyi göstermeye davet ediyorum' ifadelerini kullandı.

"Tek bir yazımıza cevap verilmedi"

"Tek bir yazımıza cevap verilmedi"

Danıştay davası sanığı Osman Yıldırım'ın ihbar mektubunda mobese görüntülerine yaptığı atıfa ilişkin de açıklamada bulunan İmamoğlu, 'Bu mektubu yazan kişinin söyledikleri beni ilgilendirmiyor. Mobese meselesi ciddi bir meseledir, özel yaşama müdahaledir. Bunu bize yaşatan kurum yetkilileri bakandan başlamak üzere aşağıya doğru tek bir yazımıza, tek bir soruşturmamıza cevap vermemiştir. Ama bu konudan asla vazgeçmeyeceğiz. Hukuki takibimiz devam etmektedir' dedi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın