Görüş Bildir
Haberler
İlk Aşkın Şu An Ne Yapıyor?

İlk Aşkın Şu An Ne Yapıyor?

İlk aşkın hala aklında mı orasını bilemeyiz ama şu an ne yaptığını söyleyebiliriz. Bakalım ilk aşkın şu anda ne yapıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İlk olarak, erkek/kız arkadaşın var mı bakalım?

4. Evlisin ve eski sevgilin karşına çıkıyor. Yine eskisi gibi kalbin küt küt atıyor. Onunla görüşmeye tekrardan başlar mısın?

5. Kaçan kovalanır sözüne inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ilk aşkın çıkıp gelse, zor durumda olduğunu ve senden başka kimsesi olmadığını söylese ona yardım eder misin?

7. Son olarak, hayatın bir film olsaydı, sence ne tür bir film olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ailesiyle vakit geçiriyor!

Ailesiyle vakit geçiriyor!

İlk aşkın o kadar evcimen bir insan ki, ailesiyle birlikte vakit geçirmeyi çok seviyor. O yüzden şu anda da onlarla birlikte keyifli bir vakit geçiriyor. Belki de dışarıdan çok eğlenen tozan biri gibi görünüyor. Fakat ailesine o kadar bağlı ki, onlarla vakit geçirmeden gününü kapatmıyor. Sevdiği insanlara çok değer veriyor. O yüzden gerçekten çok şanslısın. Belki de seni etkileyen budur. Evcimen dedik diye de sürekli evde takılıyor değil. Sosyalleşmeyi de seven bir insan ama ailesini asla ihmal etmez. Tam sana göre bir insanmış aslında!

Evde tek başına, bunalımda!

Evde tek başına, bunalımda!

Valla ilk aşkın şu anda kimseyle görüşmek istemeyip evde totosunu devire devire yatmayı tercih etmiş. Biraz keyfine düşkün birisi diyebiliriz. Büyük ihtimalle arkadaşlarıyla buluşmak için anlaşıp son anda ekmiş. Evde totoyu devire devire yatıp dizi ya da film izliyor. Valla o da haklı, şu zamanlarda yapılacak en güzel aktivite dışarı çıkmayıp, evde film açıp keyif çatmak. Ne bir sevgilisi ne bir flörtü var. Sadece kendi kendiyle vakit geçirmek istiyor. Normalde sürekli dışarı çıkıp sosyalleşmeyi seven bir insan ama biraz kafa dinlemek istiyor. Tam da bu zamanlarda yan yana olsanız, evde birlikte film izleseniz ne de güzel olur değil mi?

Kankitolarıyla gıybetin dibine vuruyor!

Kankitolarıyla gıybetin dibine vuruyor!

İlk aşkın kişi şu anda kankitolarıyla buluşmuş ölümüne gıybet yapıyor. Bir arkadaş grubu var, hepsi birbirinden stalker. Kim kiminle ne yapmış, nerede anında haberi oluyor. Şimdi bunu masaya yatırmış, konuşuyorlar. Sen de şimdi orada olmak isterdin değil mi? Çünkü sen de arkadaşlarınla buluştuğunda ölümüne gıybet yapıyorsun. Sen orada olsaydın zaten ortam daha çok şenlenirdi. Sende ne bilgiler var bunu seni tanıyanlar çok iyi biliyor. Neyse uzun lafın kısası hoşlandığın kişi şu anda kankitolarıyla bir arada çok meşgul canım.

Arkadaşlarıyla kulüpte eğlencenin dibine vuruyor!

Arkadaşlarıyla kulüpte eğlencenin dibine vuruyor!

İlk aşkın şu anda eğlencenin dibine öyle bir vuruyor ki anlatamayız. Müziğin ritmine kendini kaptırmış, nasıl dans ettiğinin farkında bile değil. Çünkü şu an dünya umrunda değil. Sanki uzun zamandır bu anı beklemiş. İçindeki bütün enerjiyi dışarıya atıyor. Biliyoruz, şu anda sen de tam olarak yanında olup dans etmek istedin. Anın tadını birlikte çıkaralım istedin ama o da olur merak etme. Tabii bunun için bir adım atmanız gerekiyor o ayrı mesele. Umarız istediğin mutluluğu yakalarsın ve birlikte eğlencenin dibine vurursunuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
177
140
103
51
43
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arda soylu

"Evde tek başına, bunalımda!"benim ama o durumda olan; o değil, bi hata var hesaplamada...

Gizem Yenikler

Evde tek başına, bunalımda!

Orhan Ulusoy

Evde tek başına, bunalımda! Umrumda değil..