Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Ne Kadar Hatalısın?

etiket İlişkilerinde Ne Kadar Hatalısın?

İlişkilerin olmazsa olmazı tartışmalar vardır. Bu ya iki kişi arasındaki bağı kuvvetlendirir ya da tam tersi bir durumu oluşturabilir. Bu tartışmalarda hep bir hatalı aranır.  Bakalım, senin ilişkilerinde hatalı kim? Sen ne kadar hatalısın?

O zaman testi çözmeye başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, genelde karşı tarafa ilk adımı kim atar?

4. Sence evlilik aşkı öldürüyor mu?

5. Peki daha önce aldatıldığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkek/Kız arkadaşından sırf o üzülmesin diye gizlediğin şeyler oluyor mu?

7. Sevgilinle birlikte bir dövme yaptırmaya karar verseniz bunlardan hangisi olurdu?

8. Ve son olarak, ruh halini temsil eden bir görsel seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Üzgünüz ama senin biraz hatan var!

Üzgünüz ama bira senin hatan var. :(  Çünkü sen sevdiğin insan için kendinden fazlasıyla fedakarlık gösteriyorsun. Kendi mutluluğundan çok onun mutluluğunu düşünüyorsun. Bu tabii ki de harika bir şey. Ama bu sefer sen mutsuz olabiliyorsun. Çünkü senin hissettiğin tarifi olmayan o duygu iki taraf için yeterli olmaya başlıyor. Sanki karşı tarafın bir şey yapmasına gerek kalmadan seninkiyle yetinmeye başlıyor. Evet, şimdi kendine soruyorsun. “Ee aşk dediğimiz şey bu değil mi?” diye. Doğru da söylüyorsun. Ama herkesten önce kendini sevmelisin. İlk önce kendine aşık olmalısın. İşte o zaman ışık saçacaksın. İçindeki o yoğun duygu kendiliğinden akıp gidecek. O aşık olduğun insan sana daha da aşık olacak. Hiçbir zaman karşındaki insana teslim olmayacaksın. Daha doğrusu ona bunu hissettirmeyeceksin. İçinde hep bir korku olacak. Bu hem heyecanlandıracak hem de mücadele etmesini sağlayacak. Aranızdaki güvenin temellerini atacak. İşte o zaman ikiniz “bir” olacaksınız. Unutma, sen mükemmel sevdiğin kadar sevilmelisin de. Herkesten daha değerli ve daha özelsin.

Sen değil o hatalı!

Senin ilişkilerinde genelde hep karşı tarafın hatası oluyor. Genelde seni anlamıyorlar. Hep kendi isteklerini düşünüyor ve bencilce davranıyorlar. Bu da senin canını çok sıkıyor. İlk başlarda her şey çok güzel başlıyor. Sanki hep böyle gidecekmiş gibi. Fakat her zaman olduğu gibi hep sonradan bozuluyor işler. Çünkü insanlar kendini hep ilk başta kendini olduğunda farklı tanıtıyor. Zamanla kendi karakterini göstermeye başlıyorlar. Bu da ilişkilerinde soruna neden oluyor. O yüzden bundan sonra karşına çıkan insanlara hemen güvenmemeyi tercih ediyorsun. Senin için neleri göze alabildiğine, ne kadar değer verdiğini tartıp ölçüyorsun. Çünkü sonrasında hep kırılan sen oluyorsun. Artık böyle olmaması için elinden geleni yapıyorsun. Ama onun verdiği değeri gördükten sonra kendini tam anlamıyla açabiliyorsun. İçindeki sevgiyi gösterip, karşındaki insanın vazgeçilmez olduğunu hissettirebiliyorsun. Çünkü aşka, sevgiye çok önem veren bir insansın. O yüzden hayatının aşkını bulduğun zaman hata kimde olursa olsun pek önemi kalmayacak. Çünkü zaten onu güzel bir şekilde halledeceksiniz.

Her iki taraf da hatalı!

İlişkilerinde genelde karşı tarafı hatalı buluyorsun. Fakat kendi hatalarının olduğunun da farkındasın. İlk başlarda karşı tarafı suçluyorsun. 'Neden böyle yapıyorsun?' 'Neden böyle oluyor?' diye söyleniyorsun. İçten içe ona çok kızıyorsun. Ama biraz zaman geçtikten sonra her şeyin farkına varıyorsun. Aslında tek hatanın olmadığını, senin de yaptığın bazı sorunların olduğunu anlıyorsun. Bunu anladığın anda artık içinde karşı tarafa karşı ne kin ne de öfke kalıyor. Çünkü hatasız kul olmaz. Asıl önemli olan kim hatalı olursa olsun onu birlikte düzeltebilmektir. Aslında asıl üzüldüğün noktada bu oluyor. Çözebilmek yerine araya soğuk bir duvar örülüyor. Sonra ayrılıyorsunuz. Senin için doğru kişi olmadığını fark ediyorsun. Ama elbet doğru kişiyi bulacaksın ve çok mutlu olacaksın. Asıl önemli olan hatalarından ders çıkarman. Eğer bunu yapabilirsen zaten bundan sonrasında her şey daha güzel olacaktır. Bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
336
89
42
30
21
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Üzgünüz ama biraz senin hatan var. :( Çünkü sen sevdiğin insan için kendinden fazlasıyla fedakarlık gösteriyorsun. Kendi mutluluğundan çok onun mutluluğunu d... Devamını Gör

Kzlt

Noncentilyon - Noncentilyon

Seni bu içerikte aradım doğrusu :)))) Ve Noncentilyon'da o kadar haklısın ki :D

Alper Doğan

sen değil o hatalı 😁