Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Ne Kadar Cesursun?

etiket İlişkilerinde Ne Kadar Cesursun?

Aşk cesaret ister!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım

2. Kaç yaşındasın?

3. Söyle bakalım, ilişkilerinde ilk adımı kim atar?

4. Peki duygularını karşı tarafa göstermekten hoşlanır mısın?

5. Şimdi de bu efsanevi aşk hikayelerinden hangisini daha etkileyici bulduğunu söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk hikayelerinden bahsetmişken, sence aşk bunlardan hangisidir?

7. Aşk demişken bize en beğendiğin dizi çiftlerini seç.

8. Ha bir de okulda mezuniyet balosuna gideceksin diyelim. Kıyafetin bu renklerden hangisi olurdu?

9. Ve son olarak, ilişkilerinde genelde kimin daha baskın olduğunu söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen ilişkilerinde çok ama çok cesursun!

Sen ilişkilerinde o kadar cesursun ki hiç korkmadan çekinmeden tüm duygu ve düşüncelerini karşı tarafa aktarırsın. Tabii ki bu korkmadığın anlamına gelmiyor. Fakat zaten cesur olmak korkularınla yüzleşmek demek. Sen de tıpkı söylediğimiz gibi korkularından kaçmak yerine onlarla yüzleşiyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü çok önemsemiyorsun. İçinden geldiği gibi davranıyorsun. Eğer aşık olduğun bir kişi varsa o zaman işler değişir. Gözün hiçbir şey görmez ve sen olduğundan daha cesur bir hale dönüşürsün. Bunu karşı tarafa gösterdiğinde ise onun sana olan güvenini kazanıyorsun. Bu gerçekten harika bir şey olmalı. Sen hem insan ilişkilerinde hem de aşık olduğun kişiye karşı inanılmaz cesur bir insansın. Kendine olan öz güvenin tam da olması gerektiği gibi. Gerçekten imrenilecek bir insansın.

Sen ilişkilerinde fazla cesur davranamıyorsun!

Sen özünde içten içe çok cesur bir insansın. Fakat bunu dışarıya yansıtmakta biraz sıkıntı yaşıyorsun. Çünkü zamanında cesur olmaktan dolayı nasibini almış bir durumdasın. Bundan sonra sen değil karşı tarafın cesur olmasını bekliyorsun. Tabi bu normal insan ilişkilerinde böyle değil. Fakat işin içine aşk girdiği zaman artık eskisi gibi davranmıyorsun. Yani sen çok cesur bir insansın ama bunu yansıtmaktan hiç hoşlanmıyorsun. Hatta gerek bile duymuyorsun. İnsanların buna değmediğini gördükten sonra zaten iyice salmışsın. Öyle çekingen falan değilsin. Aksine seni yakından tanıyanlar ne kadar cesur, girişken bir yapıya sahip olduğunu biliyor. Senin için de bunlar yeterli. :)

Sen ilişkilerinde hiç cesur davranamıyorsun!

Sen ilişkilerinde hiç ama hiç cesur olamıyorsun. Yani zaten sen biraz çekingen bir karaktere sahipsin. O yüzden ilişkilerinde hep karşı taraftan bir adım atmasını beklersin. Asla ama asla sen gitmezsin. Bu gerek normal insan ilişkilerinde gerekse aşk durumlarında böyle oluyor. Çoğu zaman bu durum seni kötü etkiliyor olsa da böyle olmayı kabullenmişsin. Seni tanıyan insanlar zaten böyle bir karakterde oluğunu biliyorlar ve onlar sana karşı adım atıyorlar. Girişken değil de biraz pasifsin. Bu da senin ilişkilerinde o kadar cesur olmadığını gösteriyor. Kendine olan güvenini biraz daha arttırırsan aslında her şeyi yoluna koyacaksın. Ama bunun için biraz zamana ihtiyacın var gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
281
149
86
50
37
22
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
merabayin

Sen ilişkilerinde çok ama çok cesursun! Hahahahahah hiç güleceğim yoktu.

hobo sapiens

annem ben feministtende feministim.. bu tawukların avcı olabileceğini savunuyorum ben düşün halimi annesi..

Aylin Kayhan

Cesur değilim