Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Yemek Gibisin?

etiket İlişkilerinde Hangi Yemek Gibisin?

Aburoski
31.07.2019 - 21:00

İlişkilerinde hangi yemek/tatlı gibi olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. İlişkilerinde şanslı bir insan olduğunu düşünüyor musun? Hep istediğin şekilde mi ilerler her şey?

4. Peki flörtünün/sevgilinin takip ettiği insanların hesaplarına girip her şeylerine baktın mı?

5. Sevgilinin senden ayrılmak için doğru zamanı beklediğini, kafasında bazı planlar kurduğunu öğrendin. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadise'nin son günlerde epey konuşulan dansı sence iyi miydi?

6. Hadise'nin son günlerde epey konuşulan dansı sence iyi miydi?

7. Kahve, tarot, su, el gibi herhangi bir fala baktırdın mı?

7. Kahve, tarot, su, el gibi herhangi bir fala baktırdın mı?

8. Son olarak, bu tatlılardan ömrünün sonuna kadar sadece bir tanesini yiyeceksin. Bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen pilavın üstündeki kuru fasülye gibisin!

Sen pilavın üstündeki kuru fasülye gibisin!

İlişkilerinde sen pilavın olmazsa olmazı kuru fasülye gibisin. Yani her görüştüğün ya da sevgili olduğun insanla büyük bir uyum içerisindesin. Kimsenin canını sıkmayan, kendi halinde ama insanların sevgisini kazanmış bir insansın. Tek başına bu hayat çekilmiyor senin için. Mutlaka yanında aynı pilav gibi ruh eşin olan birileri olacak. Ruh eşini bulma konusunda da sıkıntı yaşamıyorsun. Herkese ayak uydurabiliyorsun. İnsanlar bu huyunu çok seviyor. İlişkilerinde gayet olgun tavırlısın. Keşke herkes senin gibi olabilse. Senin gibi olmak çok zor. Herkesle uyumlu olmak yani...

Bu şekilde devam et. En iyisini yapıyorsun. Hep senin gibi olanlar kazanır merak etme. Hayatının değerini çok iyi biliyorsun. İnsanlara da ilaç gibi geliyorsun. Kimsenin seni üzmesine de asla izin vermiyorsun. Çok güçlüsün. :)

Sen biber dolması gibisin!

Sen biber dolması gibisin!

İlişkilerinde sen rengarenk biberlerden yapılan dolma yemeği gibisin. Dışarıdan bakıldığında çok güçlü duruyorsun, sanki hiçbir şeyi takmıyormuş gibi bir havan var. Sanki senin ilişkilerinde yaşayacağın darbelere karşı koruyan bir zırhın var. İnsanlar seni çok üzüyor, dışarıdan göründüğün gibi güçlü değilsin. İçini acan paramparça, dağılmış birini görecekler. Demin bahsettiğim o koruyucu kalkanın senin ilişkilerinin sürmesini sağlıyor. Yani ilişkilerini ayakta tutan sensin. Karşındaki insana içini de hiç açmıyorsun. Düşüncelerini pat diye söylemiyorsun. Bu durum sana çok zarar veriyor bilgin olsun. 

Sevgililerinle bir uyum içerisinde olduğunu düşünüyorsun ama aslında değilsin. Uyumlu olmak için çok zorluyorsun, bu sana zarar veriyor. :)

Sen çilekli magnolia gibisin!

Sen çilekli magnolia gibisin!

İlişkilerinde sen çilekli magnolia tatlısı gibisin. Rengarenk bir kişiliğin var ve bu da ilişkilerine olumlu bir şekilde yansıyor. Sürprizlerle dolu bir insansın bu da ilişkini dinamik tutuyor. Seninle sevgili olan asla sıkılmaz yani. Sevgiline her gün farklı bir yönünü gösteriyorsun. Öyle hemen kendini belli etmiyorsun. Bu taktik bizce güzel, her şeyi hemen tüketmiyorsun. Bu da ilişkinin ilerlemesini sağlıyor. Seninle birlikte olan insan çok şanslı anlayacağın. 

Ayrıca biri senin hayatındaysa kesinlikle ona değer veriyorsun demektir. Öylesine kimseyle birlikte olmazsın. Değer vermediğin insanın yanına bile oturmazsın o derece yani. Biri senin hayatındaysa onu kesinlikle seviyorsundur. Aynı zamanda sevgilinle önemsiz konuların tartışmasına girmezsin. Senin tartışma yaşaman için ciddi anlamda büyük bir durumun olması gerekiyor. :)

Sen türlü yemeği gibisi!

Sen türlü yemeği gibisi!

İlişkilerinde sen türlü yemeği gibisin. İçinde birçok şeyi barındırıyorsun. Rengarenksin ama aynı zamanda da çok değişkensin. Seni çözmek çok zor yani. Bazen çok iyi, sakin oluyorsun bazen de fena halde hırçın. Bu da ilişkine zarar veriyor. Bu konuda biraz daha dikkatli olmalısın. Hayatındaki insan seni çözmekte çok zorlanıyor. Bu da ilişkinin sürekli tıkanmasına neden olmuş. Genel olarak bu tarz problemler yaşıyorsun. Yani kişiliğinle ilgili sorunlardan kaynaklı ilişkin de etkileniyor. Bazen sıkıcı oluyorsun bazen de çok eğleceli. Karşındaki insan da haliyle sana nasıl davranması gerektiğini şaşırıyor. 

Bu durumu bir düşün deriz. Yoksa böyle giderse istediğin ilişkiyi yaşaman çok zor olur. :)

Sen mantı gibisin!

Sen mantı gibisin!

İlişkilerinde sen mantı yemeği gibisin! Öncelikle seni herkes çok seviyor, fakat senin birini sevmen çok zor. Sevdiğinde de ona kendinden çok değer veriyorsun. Seni tamamlayan bazı şeyler var. Karşındaki insanın bunları çözmesi gerekiyor. İlişkinin istediğin gibi ilerlemesi için tamamlanman gerekiyor. Tamamlandıktan sonra çok güzel kıskanılacak bir ilişki yaşıyorsun.

Senin için saygı, sevgiden daha önce geliyor. Saygının olmadığı ilişkide sevginin pek bir öneminin olmadığını düşünüyorsun. Ayrıca sürprizlerle dolu bir insansın. Bu da yaşadığın ilişkilere çok iyi geliyor. Sıkıcı değilsin. Karşındaki insan seni çözünce çok güzel şeylerle karşılaşıyor. Seni sevmek çok güzel. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
416
192
115
56
32
30
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamzeli

Biber dolması 🤣🤣🤣

Orhan Ataşalan

Biber dolmaları layklasın :DD

Fatma Kara

Sen çilekli magnolia gibisin! İlişkilerinde sen çilekli magnolia tatlısı gibisin. Rengarenk bir kişiliğin var ve bu da ilişkilerine olumlu bir şeki... Devamını Gör