Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Çizgi Film Karakteri Gibisin?

etiket İlişkilerinde Hangi Çizgi Film Karakteri Gibisin?

Penny
01.12.2018 - 16:46

Hepimiz çizgi filmlerle büyüdük. Peki sen ilişkilerinde küçükken severek izlediğimiz çizgi karakterlerden hangisi gibisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Öncelikle, ilk adımı atan sen olur musun?

3. İlk buluşmada bunlardan hangisi seni çileden çıkarır?

4. Aşkın için arkadaşlarını karşına alır mısın?

5. Klasik bir soruyla devam edelim. Çok para kazandığın ama sevmediğin bir iş mi yoksa keyif aldığın ama az para kazandığın bir iş mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu huylardan hangisi sence o kadar da kötü değil?

7. Son olarak 2019'dan umutlu musun?

Sen ilişkilerinde 'SAFİNAZ' gibisin!

Sen pek ne istediğini bilen biri değilsin ama ilgiden çok hoşlandığın kesin. Kimse için kendini sıkmıyor, bunaltmıyorsun. Önce kendi rahatını düşünüyorsun. Yalnızlıktan korkmuyor, hatta seviyorsun bile. Romantik ve güzel kalpli bir insansın, bir sevgilin olursa güzel olur ama öyle çok aramazsın.

Sen ilişkilerinde 'TEMEL REİS' gibisin!

Sen gözü kara bir deli fişeksin. Sevdiğin için yapamayacağın şeyi başına açmayacağın iş yok. Evet insan aşık olunca bazen gözü başka hiçbir şeyi görmez ama senin gözüne inen perdenin bir benzeri daha yok. Çok çabuk sinirleniyorsun ama çok çabuk da sakinleşiyorsun. Sen yine de sinirlendiğinde içinden bir 10'a kadar say.

Sen ilişkilerinde 'FİONA' gibisin!

Aşık olduğunda gözün başka hiçbir şeyi görmüyor. Normalde de 'elalem ne der' diye yaşamadığından ilişkilerini de canının istediği gibi dolu dizgin yaşıyorsun. Aşkın için herkesi karşına alabilir, her şeyden vazgeçebilirsin. Kalbin ne derse o 💘.

Sen ilişkilerinde 'SHREK' gibisin!

Dışarıdan bakıldığında sert ve soğuk gibi görünsen de dünyanın en tatlı insanısın. İlişkilerinde kendinden çok karşı tarafı düşünüyorsun. Onu tüm kalbinle seviyor ve koruyorsun. Hayatının merkezine onu koyuyor, geri kalan her şeyi ona göre düzenliyorsun. Ne diyelim harika bir partnersin ama biraz daha kendini düşünsen mi?

Sen ilişkilerinde 'WİLMA ÇAKMAKTAŞ' gibisin!

Sen inanılmaz zeki bir insansın. Neyi ne zaman yapacağını çok iyi biliyorsun. İlişkilerinde de dengelisin. Zeki olduğundan karşındakini de ilişkinizi de kurtaran ya da ileri taşıyan hep sen oluyorsun. Elinden her iş geliyor, hiçbir şey için emek vermekten, çaba göstermekten çekinmiyorsun. En önemlisi de bunları yaparken kendinden asla ödün vermiyorsun 💪.

Sen ilişkilerinde 'FRED ÇAKMAKTAŞ' gibisin!

Sen biraz rahatsın. Sevdi mi tam sevenlerdensin ama bunu pek gösteremiyorsun. Biraz üşengeçsin, sadece ilişkin için değil herhangi bir şey için çaba göstermeye pek enerjin yok. Romantiklikten biraz uzaksın ama gerçekten altın gibi bir kalbin var. Bunu görmeyi bilen birileri de mutlaka vardır.

Sen ilişkilerinde 'ŞİRİNE' gibisin!

Senin anaç bir yapın var. İlişkilerinde kendinden çok karşı tarafı düşünüyorsun. Hem de öyle böyle düşünmek değil. Üşüdü mü, acıktı mı, sıkıldı mı o söylemeden anlıyorsun. Nelerden hoşlandığını, neleri sevmediğini, neye sinirlendiğini çok iyi biliyor ona göre davranıyorsun. Sen yine de bir düşün bunu...

Sen ilişkilerinde 'ŞİRİN BABA' gibisin!

Sen sevdiğin insanı sonuna kadar koruyor, her anında yanında oluyor, tüm sorunlarını her ne olursa olsun çözmeye çalışıyorsun ama üzerine kartal gibi çökmüyor, sıkmıyor, bunaltmıyorsun. Onun sana, yardıma ihtiyacı olduğunu, yanında olmanı istediğini söylemesine gerek yok. Sen onun her halinden ne hissettiğini, ne istediğini anlıyorsun. Herkesin hayatında senin gibi bir sevgili olmasa da senin gibi bir arkadaşı olmalı.

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
386
200
142
59
27
24
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Küçüklüğüm Şirinler izleyerek geçti Şirine'nin böyle olduğunu bilmezdim asdf

Nurcan Güneri

Ne dedi ki civelek falan mı:))

Senin anaç bir yapın var. İlişkilerinde kendinden çok karşı tarafı düşünüyorsun. Hem de öyle böyle düşünmek değil. Üşüdü mü, acıktı mı, sıkıldı mı o söylemed... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şirin Babayı böyle haysiyetsiz, cibiliyetsiz, şahsiyetsiz aynı zamanda piresentabıl olmayan bir galeriye malzeme olarak kullandığınız için kınıyorum sizi. E... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

aynen..erkek cinsiyet yok.p