Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde En Çok Yaptığın Hatayı Söylüyoruz!

İlişkilerinde En Çok Yaptığın Hatayı Söylüyoruz!

Serngl
18.05.2019 - 15:26

İlişkilerinde en çok yaptığın hatayı öğrenmek istiyorsan, buyur teste! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim öncelikle.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Güçlü yönlerini üç kelime ile özetleyebilecek olsan bunlar hangileri olurdu?

4. Peki zayıf yönlerin?

5. Arkadaş ortamındaki hangi tip olduğunu sorsak sana?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Türk ünlülerimizden favori çiftini soralım bir de...

7. Bir de ilişkilerinle ilgili bir soru soralım... Şu hayatta asla affetmem dediğin şey ne?

8. Ve son olarak... Hangi aşk filmini daha çok beğendiğini söyle bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ilişkilerindeki en büyük hatan, hep haklı olmaya çalışmak...

Ne yazık ki senin en büyük hatan, partnerinle her tartışmandan haklı olarak çıkmaya çalışmak! Sen de takdir edersin ki hayatta her zaman haklı olmak mümkün değil, hepimiz insanız nihayetinde... Sen haklı olmaya o kadar çok odaklanıyorsun ki, resmen mutlu olma fırsatını kaçırıyorsun... Tabii sen de durup dururken böyle olmadın, yaşadıkların ve partnerinin ya da geçmişteki partnerlerinin tutumlarının da bu davranışlarında etkisi büyük! Biliyoruz, inatçı yapın da birazcık seni geri adım atmaktan alıkoyuyor; tükürdüğünü yalamak istemiyorsun. Ancak bizden sana tavsiye, haklı olmaya değil; mutlu olmaya bak!

Senin ilişkilerindeki en büyük hatan, karşındaki insanı hayatının merkezine koyman!

Ne yazık ki senin en büyük hatan, partnerini hayatının tam da merkezine koyman... İlişkilerinde kendini karşındaki insana öylesine adıyorsun ki, her şeyi partnerine göre planlıyorsun. Bu da ilişkideki dengeleri değiştirip, hem seni hem de karşındaki insanı tüketiyor... Hepimiz için sevmek, sevilmek çok güzel duygular ancak bunun dozunu ayarlayıp; aradaki dengeyi sağlayabilmek gerekiyor. Senin hayatındaki her şeye karşı bir parça donuk oluşun, partnerine daha çok sarılmanı sağlıyor biliyoruz. Sen de haklısın... Özellikle geçmişte yaşadığın birtakım şeyler de senin bu hataya düşmene neden oluyor. Ancak bizden sana tavsiye, hiç kimseyi hayatının odak noktası yapma! Yalnızca aynaya baktığında gördüğün kişiyi hayatının merkezine koy.

Senin ilişkilerindeki en büyük hatan, geçmişe ve olumsuzluklara odaklanman!

Ne yazık ki senin en büyük hatan, daima geçmişte yaşadığın kötü deneyimlere odaklanman ve bugünkü ilişkinde de karamsarlığa düşmen! Sen ilişkinde daima olumsuzluklara odaklanıyorsun... Yaşanan problemlere ve tartışmalara öylesine odaklanıyorsun ki, ilişkinin olumlu yanlarını dahi göremiyorsun. Aynı şekilde partnerinin de öyle. Partnerinin olumlu yanlarını hiç görmüyorsun, daima onun olumsuz yönlerine odaklanıyorsun. Elbette ki sen de durup dururken böyle olmamışsın... Geçmişte yaşadığın kötü deneyimler seni karamsar ve bir o kadar da kinci bir insan hâline getirmiş... Her şeyi içine atmışsın, bu attıkların birikip dağ olmuş ve senin bugünkü ilişkilerini de etkiler hâle gelmiş. Ancak bizden sana bir tavsiye, geçmişte yaşadıklarımızı değiştiremiyoruz ne yazık ki... Onlar bizim, 'biz' olmamızı sağlayan yegâne şeyler. O yüzden her şeyi olumlu tarafından görmeye çalış!

Senin ilişkilerindeki en büyük hatan, her şeyi içine atman!

Ne yazık ki senin en büyük hatan, ilişkilerinde her şeyi içine atman! Sen ne yaşanırsa yaşansın, gerektiği zamanda gereken tepkiyi gösteremiyorsun. Sırf partnerine olan saygından ve fedakar oluşundan, onun kalbini kırmamak için içine atıyorsun her şeyi. Bu da bir zaman sonra seni bu ilişkiye karşı karamsar bir insan hâline getiriyor. Geçmişte yaşadıklarından mı yoksa karakterinin bir getirisi midir bilinmez, sen tartışmadan daima kaçıyorsun. Sorunları ve sıkıntıları sırf ağzınızın tadı kaçmasın diye erteliyorsun. Ancak ne yazık ki sorunları ertelemen ya da içine atman o sorunları çözmüyor. İlerleyen dönemlerde bu sorunlar bir çığ gibi büyüyerek daha fazla sorunlara yol açıyor... Bizden sana tavsiye, kırgınlığını ve seni rahatsız eden konuları sakin ve yapıcı bir tavırla partnerinle konuşman... Duygularını asla erteleme ve içine atma!

Senin ilişkilerindeki en büyük hatan, her şeyi partnerinle birlikte yapmak istemen!

Ne yazık ki senin en büyük hatan, ilişkinde her şeyi ama her şeyi partnerinle birlikte yapmak istemen... Bu durum ne yazık ki bir süre sonra bağımlılığın ta kendisi hâline geliyor. Ancak bir ilişkide en önemli şeylerden biri, kendimize ve karşımızdaki insana alan tanıyabilmek. 'Ben' öznesini kaybetmeden 'biz' olabilmeyi başarmak gerekiyor. Elbette ki senin de böyle olmanda bir çok faktörün etkisi var... Etrafındaki insanların ve geçmiş ilişkilerindeki partnerlerinin umursamaz ve bencil yapıları seni böyle olmaya ve hissetmeye itmiş. Sen her daim ilgi görmek isteyen, karşındaki insana da ilgi gösteren bir insan olmuşsun. Ancak bu durum bir yerden sonra bağımlılığa da yol açabiliyor... Bizden sana tavsiye, partnerinin arkadaşlarıyla, ailesiyle ya da sevdikleriyle daha çok vakit geçirmesine müsaade et! Partnerinin hobilerini, vakit ayırdığı aktivitileri destekle! Bu ilişkinize çok daha fazla yarar sağlayacak.

Senin ilişkilerindeki en büyük hatan, partnerini değiştirmeye çalışmak!

Ne yazık ki senin en büyük hatan, karşındaki insanı değiştirmeye çalışman! İlişkinin başında partnerinde hoşuna giden şeyleri ve özellikleri, zamanla değiştirmeye çalışıyorsun. Oysa kabul etmen gerekiyor ki karşındaki de tıpkı senin benim gibi bir insan ve kusurları olabilir. Tabii sen de durduk yere bunu yapmıyorsun, karşındaki insanın da seni çileden çıkartacak davranışları olabiliyor. Ancak itiraf edelim ki sen de biraz sabırsız ve dik başlısın! Bir şey istediğinde hemen değişsin, olsun istiyorsun ancak ne yazık ki bu mümkün değil... Partnerinin yalnızca olumsuz özelliklerini değil, olumlu özelliklerini de görmeye çalışman gerekiyor. Çünkü ne olursa olsun onu değiştirmeye çalışmak, onu olmadığı bir insan olmaya zorlamak doğru değil. Bizden sana tavsiye, karşındaki insanın olumlu yönlerini görmeye çalış...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
376
98
65
42
40
40
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unknown70638811

Ben Her Zaman Haklıyımdır nvvjbkghgj

Gizem Yenikler

Senin ilişkilerindeki en büyük hatan, karşındaki insanı hayatının merkezine koyman!

Aylin Kayhan

Herşeyi içime atıyorum da kendimi nereye atayım...

kelebekpipisi

at kendini bu tarafa :D