Görüş Bildir
Haberler
İlişki Tercihlerine Göre Hoşlandığın Kişiden Bir Anda Soğumana Sebep Olacak Şeyi Söylüyoruz!

İlişki Tercihlerine Göre Hoşlandığın Kişiden Bir Anda Soğumana Sebep Olacak Şeyi Söylüyoruz!

Easterling
16.11.2022 - 14:44

Bakalım doğru tahmin edebilecek miyiz? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce seni biraz tanıyalım mı? Cinsiyetinle başlayalım o zaman!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. İlişkide bunlardan hangisi senin için daha önemli?

4. İlişkide karşı tarafın hangi karakter özelliği senin için daha önemli?

5. Peki hangi mevsimde evlenmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Karşı tarafın bu özelliklerinden hangisi sana daha itici gelir?

7. Hangi hafta sonu etkinliği sence daha romantik?

8. Son olarak bir çatışmayı nasıl çözersin diye sorsak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Karanlık Geçmişini Öğrenmek!

İlişki tercihlerine göre senin hoşlandığın kişiden bir anda soğumana sebep olacak şey o kişinin geçmişi hakkında çok fazla olumsuz şeyi özellikle başkasından öğrenmek olabilir. Aslında sen de biliyorsun ki geçmiş geçmişte kalmıştır ancak bazı şeyleri öğrendikten sonra eskisi gibi olman da pek mümkün olmuyor. Kafanın bir yerinde sürekli beynini kurcalayıp duruyor. Bu da öyle ya da böyle o kişiden bir yerde soğumana sebep oluyor.

Öfke Kontrolünün Olmaması!

İlişki tercihlerine göre senin hoşlandığın kişiden bir anda soğumana sebep olacak şey o kişinin öfke kontrolünün olmaması. Hepimiz insanız tabi, zaman zaman öfkelenmek aslında çok doğal. Ancak bizi hayvanlardan ayıran şeyin de bu öfke kontrolü olduğunun sen de bilincindesin. Bu yüzden hoşlandığın kişinin öfkesini kontrol edemediğini görürsen geçmiş olsun, o kişiden anında soğuyorsun. Hatta mümkünse yüzünü bir daha görmek bile istemiyorsun.

Kendine Güvenmemesi!

İlişki tercihlerine göre senin hoşlandığın kişiden bir anda soğumana sebep olacak şey o kişinin kendine güvenmemesi. Sen özgüven sahibi duruşu olan bir insansın. Hoşlandığın kişinin de kendine güvenen, duruşuyla ben burdayım diyen biri olmasını istiyorsun. Bunun aksine hoşlandığın kişinin çok utangaç olduğunu ve kendine güvenmediğini anladığın anda o kişiden hemen soğuyorsun. Çünkü istediğin şeyin bu olmadığını sen de çok iyi biliyorsun.

Manipülatif Olması!

İlişki tercihlerine göre senin hoşlandığın kişiden bir anda soğumana sebep olacak şey o kişinin çevresine özellikle de sana karşı manipülatif olması. Sürekli çeşitli bahaneler, kelime oyunları, duygu sömürüleri ile kendini haklı çıkarmaya çalışıp seni manipüle etmesini asla kabul edemezsin. Bunu fark ettiğin anda buz gibi soğursun ve bu soğumanın asla geri dönüşü de olmaz.

Sorumsuz ve Olgunlaşamamış Olması!

İlişki tercihlerine göre senin hoşlandığın kişiden bir anda soğumana sebep olacak şey o kişinin sorumsuz ve olgunlaşamamış olması. Hoşlandığın kişinin sürekli sorumsuzca davrandığını görmek ve olgunlaşamadığını fark etmek senin için çekilecek bir durum değil. Çünkü sen de biliyorsun ki bu tip insanların yarın ne yapacakları ne düşünecekleri asla tahmin edilemez. Sen de hoşlandığın kişide bunları fark edersen hemen arkanı dönüp kaçarsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
7
7
6
6
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Manipülatif Olması! İlişki tercihlerine göre senin hoşlandığın kişiden bir anda soğumana sebep olacak şey o kişinin çevresine özellikle de sana karşı manipül... Devamını Gör

nurcii

İlişki tercihlerine göre senin hoşlandığın kişiden bir anda soğumana sebep olacak şey o kişinin çevresine özellikle de sana karşı manipülatif olması. Sürekli... Devamını Gör

Su Öztürk

Manipülatif olması... Aşırı doğru