Görüş Bildir
Haberler
İki Fırça Darbesiyle Daha Dolgun Görünen Göğüslere Kavuşun

İki Fırça Darbesiyle Daha Dolgun Görünen Göğüslere Kavuşun

Benan Altunay
11.04.2014 - 12:04 Son Güncelleme: 11.04.2014 - 12:20

Makyaj tekniklerini sadece yüzünüzde değil vücudunuzda da kullanabilirsiniz. Eğer dekolte kıyafetlerinizde göğüslerinizin küçük gözükmesinden rahatsız oluyorsanız makyaj hileleriyle göğüslerinizi olduğundan daha büyük göstermeniz mümkün.

İlk başta göğüs makyajında kullanacağımız malzemeler şöyle; Aydınlatıcı ya da ışıltılı pudra, bronzlaştırıcı pudra, ince bir makyaj fırçası ve son olarak yuvarlak kesimli bir makyaj fırçası…

Önce ince fırçaya bir miktar bronzlatıcı pudranızdan alın. Göğüsleriniz tam ortasından yukarıya doğru düz bir çizgi çekin. Daha sonra bronzer’ı boynunuza doğru hafifçe dağıtın. Burada amacımız göğüsleri olduğundan daha dik ve güzel göstermek. Buna ek olarak göğüslerin arasına dağıtarak sürdüğünüz bronzlaştırıcı da iki göğüs arasında bir derinlik yaratacaktır.

Şimdi bronzlaştırıcı pudrayla çizdiğimiz düz çizgiyi göğüs kıvrımlarınızı takip ederek aydınlatıcı ile “V” şeklinde tamamlayın. Burada büyük yuvarlak fırçayı ya da bir sünger kullanmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Çizdiğiniz hattın yumuşak olmasına ve göğüslerinizin üstünü kaplamasına dikkat edin. bundan ötürü göğüsleriniz daha dolgun ve büyük görünecektir.

Şimdi göğüslerin üst kısmına yine kalın fırçayla bronzer uygulayın. Pudranızı göğüslerinize yarım ay şeklinde kalın bir çizgi halinde sürün. Doğal gözükmesi için bronzer’ı iyice dağıttığınızdan emin olun. Değişik ışık açılarından kontrol edebilirsiniz.

haber kaynağı: modaavcisi.org/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın