Görüş Bildir
Haberler
İki Çocuğunu Öldürüp Valize Koyan Anne, Güney Kore'de Yakalandı

İki Çocuğunu Öldürüp Valize Koyan Anne, Güney Kore'de Yakalandı

Yeni Zelanda'da Auckland kentinde bir depoda terk edilen bavullardan çıkan çocuk cesetleri ile ilgili zanlı kadın Güney Kore'de tutuklandı. 3-4 yıl önce işlenen cinayetin ipuçlarını takip eden Yeni Zelanda polisi, zanlının Güney Kore'de bulunduğunu tespit etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Güney Kore polisi yakaladı

Güney Kore polisi yakaladı

Güney Kore polisi, ağustosta yaşanan olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında, Yeni Zelanda polisinin şüphelinin Güney Kore'de yaşıyor olabileceğini bildirmesi ve suçlunun iadesi talebi üzerine, 42 yaşındaki şüpheli kadını yakaladı.

Kendi çocuklarını öldürmüş

Kendi çocuklarını öldürmüş

Polis, kadının Güney Kore'de doğduğunu ve daha sonra vatandaşlık elde ettiği Yeni Zelanda'ya taşındığını bildirdi. Göçmenlik kayıtlarına göre kadın, 2018'de Güney Kore'ye geri döndü.

Polis, Yeni Zelanda'daki eski adresinin bavulların yıllarca tutulduğu depoya kayıtlı olması nedeniyle şüphelinin iki kurbanın annesi olduğu değerlendiriliyor.

Yeni Zelanda'ya iadesi bekleniyor

Yeni Zelanda'ya iadesi bekleniyor
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ulusal Polis Teşkilatı yetkilisi, şüphelinin iadesinin Seul Yüksek Mahkemesinde yapılacak incelemeye tabi olacağını belirterek incelemenin iki ay içinde yapılması gerektiğini söyledi.

Yeni Zelanda polisi ise iki ülke arasındaki anlaşma uyarınca kadının iade edilmesi için başvurduklarını ve şüphelinin iade edilene kadar hapiste kalması gerektiğini muhataplarına bildirdiklerini açıkladı.

Kurbanlar 5 ve 10 yaşlarında

Ağustosta 5 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğun cesetleri Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde bir depodan çıkmıştı.

Bavulların içerisindeki cesetlerin 3-4 yıllık olduğu belirtilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
5
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

İnsanoğlunun canilikleri bitmek bilmiyor. . İlber ortaylı`nın - Lütfen sabah kahvaltı veremeyeceğiniz. Akşam masal anlatıp öpmeyeceğiniz çocuğu dünyaya getir... Devamını Gör

banbeyciğim

böyle o. lar niye yaşıyor şu dünyamızda