Görüş Bildir
Haberler
İki Başarılı Kripto Para Örneği: SafeMoon ve HUH Token

İki Başarılı Kripto Para Örneği: SafeMoon ve HUH Token

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

SafeMoon ve HUH Token, bir kripto para biriminin nasıl başarılı olacağına dair mükemmel bir örnek sunuyor. Ayrıca bu başarılı kriptolarla aynı seviyeye ulaşma umuduyla taklit eden çok sayıda kripto geliştiricisi de mevcut. SafeMoon yatırımcıları sadece birkaç ay içinde büyük karlar elde etti. HUH Token henüz yatırımcılar tarafından keşfedilmemiş bir kripto ancak SafeMoon'a göre çok daha büyük fırsatlar sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lansman sürecinde farklarını ortaya koyarak öne çıktılar

Lansman sürecinde farklarını ortaya koyarak öne çıktılar

SafeMoon, merkezi olmayan finansta (DeFi) kullanılan bir kripto para birimidir. Web sitesine göre SafeMoon, her işlemde üç rol gerçekleştirir. Bunlar yansıtma, LP edinme ve yakma. SafeMoon, 8 Mart 2021'de 0.0000000010 USD fiyat ve 777 trilyon SafeMoon token arzı ile piyasaya girdi. SafeMoon büyük bir arza ve çok ucuz fiyatlara sahipti. SafeMoon'un başlangıcında 1000$ harcamış olsaydınız, 1 trilyon SafeMoon almış olacaktınız.

İki ay sonra, fiyat 0.00001399 dolarda zirve yaptı ve 1 trilyon token yaklaşık 14 milyon dolar değerine ulaştı. Bu yüzden SafeMoon kesinlikle adına yakışır bir şekilde uçuşa geçti ve herkesin tahmin edebileceğinden daha hızlı yükseldi.

HUH Token 7 milyon dolarlık likiditeye ulaştı

HUH Token 7 milyon dolarlık likiditeye ulaştı

HUH Token 6 Aralık'ta tanıtıldı ve şimdiden büyük başarı gösterdi. Hızlı bir yükseliş sergiledi ve hızını koruyabilirlerse SafeMoon'un başarı öyküsünden daha iyi performans gösterebilir. HUH Token'ın 15.000'den fazla cüzdan sahibi var. Sadece on günde 7 milyon dolarlık likiditeye ve 150 milyon dolardan fazla bir pazar değerine sahip oldu. Yeni bir kripto para birimi olduğunu göz önüne alırsak, günlük işlem hacmi fazlasıyla yüksek. Genellikle kripto para biriminde işler düzensiz bir şekilde değişir. Başarı veya başarısızlık için mutlaka bir sebep yoktur. Buna rağmen HUH Token, kripto kalabalığının arasından sıyrılmasını sağlayacak şekilde çaba sarf etti.

HUH Token'ın en ilgi çekici yönlerinden biri, benzersiz yönlendirme sistemidir. Kullanımı oldukça kolaydır. Birini önerirseniz ve HUH Token'a yatırım yaparlarsa, BNB'deki ilk satın alımlarında %10 indirim alırsınız. Daha sonra önerilen kişi, satış ücreti düştüğü için fayda sağlar. İşleri daha da iyi hale getirmek için, HUH sahipleri benzersiz referans kodlarını istedikleri kadar kullanabilirler ve her başarılı ilk satın alım için BNB almaya devam edecekler. Pasif gelir, herkesin ulaşmaya çalıştığı bir hedeftir ve HUH Token bunu etkili bir şekilde somutlaştırmış görünüyor, çünkü yalnızca yönlendirme sistemi aracılığıyla değil, aynı zamanda diğer iki bağımsız gelir kaynağından da kazanabiliyorsunuz.

Bunun nedeni, sahiplerine varlıklarının oranına bağlı olarak tazmin edilen bir ödül sistemi olmasıdır. Örneğin, A kullanıcısı arzın %5'ine sahipse, HUH ödüllerinin %5'ini alıyor. Bu, tüm HUH token sahiplerinin MetHUH'a olan inançları için yeterince tazmin edilmesini garanti eder. Temsil edilen toplam HUH token miktarı, tüm HUH ağı alım satım işlemleri eklenerek hesaplanır. HUH Token şu anda bu hafta jetonlarını hem almak hem de satmak için indirimli bir ücret alıyor. Bu token, Uniswap ve PancakeSwap'ta bu daha düşük ücretlerle bulunabilir ve tümü %2'ye düşürüldü.

Kripto paralarda yarış kızışıyor

Kripto paralarda yarış kızışıyor

SafeMoon V2'nin piyasaya sürülmesi her an gelebilir ve endüstri analistleri kripto için başka bir zafer bekliyor. Bununla birlikte, HUH Token'ın ne kadar iyi yapmaya devam ettiğine bağlı olarak, çok sayıda diğer Binance zincir projesinde belirsizliğe dönüşmesi mümkündür.

Yarışma resmen başladı ve kripto topluluğundaki herkesi bu iki kripto paranın nasıl olduğunu dikkatle izlemeye çağırıyoruz.

Website: https://huh.social

HUH Official Swap- https://swap.huh.social/

Telegram: https://t.me/HUHTOKEN

Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın