Görüş Bildir
Haberler
İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Düştü mü? Kamu ve Özel Bankalar Faizleri Düşürdü mü?

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Düştü mü? Kamu ve Özel Bankalar Faizleri Düşürdü mü?

Merkez Bankası, mevduat hesapları için faizleri kasım ayında da indirdi. Eylül ayından bu yana faizler toplamda 400 baz puan indirilerek yüzde 15’e çekildi. Vatandaşlar, banka faiz oranlarının da düşüp düşmediğini araştırılıyor. Merkez Bankası’nın faiz indirimi banka kredilerine yansıdı mı? İşte kamu ve özel bankaların kredi faiz oranları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acil ihtiyaçları için bankaların kapısını aşındırmaya gidecek vatandaşlar, banka kredi faiz oranlarını araştırıyor. Merkez Bankası’nın mevduat faizlerinde yaptığı indirim sonrasında bankaların da kredi faiz oranlarını yeniden düzenledi. İşte bankaların son faiz oranları…

Kamu Bankalarında Kredi İndirimi

Kamu Bankalarında Kredi İndirimi

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) dünkü 100 baz puanlık faiz indirimi kararının ardından kamu bankaları da kredi faiz oranlarını düşürdü.

Bugün itibarıyla kamu bankaları, kurumsal kredi faiz oranlarında 100 baz puana kadar indirim yaptı.

Konut kredilerinde de indirime giden kamu bankaları, sıfır konutlar için kredi faiz oranlarını, bugünden geçerli olmak üzere 1 milyon TL altı tutarlarda yüzde 1,20'ye, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda ise yüzde 1,29'a düşürdü.

Kamu bankaları 25 Ekim'de de kurumsal ve konut kredi oranlarında indirime gitmişti.

Özel Bankaların Kredi Faizleri Düştü mü?

Özel Bankaların Kredi Faizleri Düştü mü?

Özel bankalardan kredi faizleriyle ilgili yeni bir açıklama henüz yapılmadı. Özel bankaların kredi faizlerinde yapacakları indirim ilerleyen günlerde belli olacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın