Görüş Bildir
Haberler
İddianame Kabul Edildi: Arda Turan 30 Ocak'ta Hâkim Karşısında

etiket İddianame Kabul Edildi: Arda Turan 30 Ocak'ta Hâkim Karşısında

FreiGeist
17.10.2018 - 10:42 Son Güncelleme: 17.10.2018 - 16:25

Günlerdir Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Arda Turan ile Berkay Şahin arasında yaşananlara ilişkin iddianame kabul edildi ve duruşmanın yapılacağı tarih belli oldu. Taraflar, ilk kez 30 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim gecesi futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan olaya ilişkin iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim gecesi futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında  yaşanan olaya ilişkin iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.

İddianamede, şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin "müşteki", futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin ise "müşteki-şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.

İddianame, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu Savcısı İbrahim Bozkurt tarafından hazırlandı.

Peki Arda Turan hakkında hangi suçlardan ceza talep ediliyor?

Peki Arda Turan hakkında hangi suçlardan ceza talep ediliyor?

İddianamede, Arda Turan hakkında;

  • Cinsel taciz,

  • Kasten yaralama,

  • Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme,

  • Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma' suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. 

Berkay Şahin hakkında ise 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. 

Mahkeme, tarafların karşılaşacağı duruşma tarihini de 30 Ocak 2019 tarihi olarak belirledi.

Hatırlayalım: Neler olmuştu?

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Turan, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
247
47
23
6
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kızıl Sakal

5 üniversite mezunu, 2 dil bilen atanamayan öğretmenim. Kulübü tarafından 2,5 milyon tl para cezasına çarptırılmış ardanın ödeyeceği miktarı bırak kazanmayı ... Devamını Gör

Çapulcu Kayra

senin insanlığın yeter hocam.

APerfectCircle

Michael Phelps, Amerikanın açık ara en iyi yüzücüsü, olimpiyat şampiyonu, rekor üstüne rekor kıran adam, neredeyse her turnuvada ülkesine altın madalya ile d... Devamını Gör

artuditu

Allah'ım inşallah 3 yıl ceza alır da futbolculuğu düşer.. amin