Görüş Bildir
Haberler
İddialı Test: Sadece 5 Soruyla Hayatının Aşkını Ne Zaman Bulacağını Söylüyoruz!

etiket İddialı Test: Sadece 5 Soruyla Hayatının Aşkını Ne Zaman Bulacağını Söylüyoruz!

Aylak Madam
11.07.2017 - 17:32

Aşk hayatında neler olacağını merak mı ediyorsun?

O halde doğru adrestesin!

Aşağıdaki 5 önemli soruyu büyük bir dikkatle yanıtla ve gerçek aşkı ne zaman bulacağını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bize burcunu söyle!

2. Şimdi de bize aşık olacağın kişide olmazsa olmaz dediğin özelliği söyle!

3. Peki dış görünüşü senin için ne kadar önemli? 10 üzerinden puanla!

4. Sağlam bir ilişkinin olmazsa olmazı nedir peki?

5. Ve son soru: Gerçek ve sonsuz aşka gerçekten tüm kalbinle inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir yıl içinde bulacaksın!

Müjdemizi isteriz; zira sen hayatının aşkını buldun ya da bulmak üzeresin! Samimi ve içten tavırların sayesinde insanlarla iletişim kurmakta hiç zorluk çekmiyorsun. Yanında olup da doğallığının rüzgarına kapılmayan yok gibi bir şey. Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla yakında sen de birilerine tüm kalbinle birlikte kapılacaksın. Kalbinin sahibine uçmasına çok az kalmış yani. Ne diyelim aşklı günler yakın, ışıkları yakın!

Birkaç yıl içinde bulacaksın!

Hayatı hem artısıyla, hem eksisiyle kucaklamak öyle herkesin yapabileceği bir şey değil, ancak sen pozitif bakış açınla bunu hakkıyla yerine getirebilen nadir insanlardan birisin. Gerçekten önemsediğin şeyler haricinde öyle kolay sinirlenmiyor, hayatın tadını çıkarmasını iyi biliyorsun. Eh ne diyelim tutturmuşsun güzel bir yol, aynen böyle devam et. Ancak sağına soluna bakmayı da sakın ihmal etme. Zira hayat yolunda arkadaşın olacak kişi birkaç yıl içinde karşına çıkacak. Sonrası mı? İyilik, hoşluk ve bolca mutluluk! ❤️

10 yıl içinde bulacaksın!

Sen hayatı varlığıyla değil, ruhuyla yaşayanlardansın. Öyle ki en mühim kararlarda bile aklının değil, kalbinin sesini dinliyorsun. Gelip geçici aşklar değil, masalsı sevdalar peşindesin. Eh o da öyle kolay bulunmuyor elbette. Ancak, bulunduğundaysa asla bırakılmıyor. Böyle sevdalar ise sadece senin gibi ne istediğini bilen kalplere konuyor. Sen ise bu duyguyu 10 yıl içinde tadacaksın. Bu öylesine bir aşk olacak ki, nazar bile sizi görünce yolunu değiştirecek. Ne diyelim: Geç olsun, ama aşk olsun!

Uzak bir gelecekte bulacaksın!

Baştan söyleyelim, sen öyle kolay biri değilsin. Kusursuzluk takıntın, mükemmeliyetçi kişiliğinle adeta dans ediyor. Sana göre hayat zor, ikili ilişkiler ise ondan da zor. Eh durum böyle olunca doğru insanı bulmak da çetrefilli bir hal alıyor. Ancak unutma, sen de dahil hiç kimse, hiçbir şey kusursuz değil. Güzel olan ise, birini kusurlarına rağmen sevmek, sevebilmek. Bir gün, hiç beklemediğin bir anda bu durum senin de başına gelecek. Adı ise hiç şüphe yok ki aşk olacak...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
993
511
256
220
117
115
113
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

31 yaşıma gelmişim daha hala diyor ki "Uzak bir gelecekte bulacaksın." Huzurevindeki bakıcıma filan aşık olcam herhalde.

carrie

o da bisey ya hic bulamasaydin?)))))

Pasif Kullanıcı

bir yıl sonra bugün bulamazsam bu içeriği yapanı kahverengi tuvalet terliğiyle kovalamayı planlıyorum.

Buket Gündoğmuş

Toplasın millet. 1 yıla kadar buluyormuşum. Düğün var düğün koşun:)))