Görüş Bildir
Haberler
İddialı Test! 10 Yıl Sonra Bineceğin Arabayı Söylüyoruz!

etiket İddialı Test! 10 Yıl Sonra Bineceğin Arabayı Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
18.05.2016 - 14:14 Son Güncelleme: 07.04.2018 - 02:24

Müneccim ekibi yine sizinle. Bu test sana 10 yıl sonra bineceğin arabayı söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki halihazırda bir araban var mı?

3. Peki varsa markası bunlardan hangisi?

4. Araba temalı bir şarkı seç.

5. Araç alırken en çok dikkat ettiğin nokta nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son yaz tatilinde nereye gittin?

7. Aşağıdaki aksesuarlardan birini seç..

8. Tamam sana istediğin arabayı aldık diyelim. İlk nereye gidersin?

Vosvos!

Vosvos!

10 yıl da geçse 100 yıl da geçse senin bineceğin tek araba Vosvos. Sen, kendini fani dünyanın hayhuyuna kaptırmayan birisin. Bu yüzden zengin olmak, çok çok başarılı olmak, kariyer yapmak gibi büyük hırsların, büyük fantazilerin yok. Azıcık aşım, ağrımaz başım kafasındasın. Çünkü bu hayatta paradan, zenginlikten, mal-mülkten daha önemli şeylerin olduğunun farkındasın. Mesela özgürlük, mesela huzur. Yani bir Vosvos kadar huzurun olsun, başka bir şey istemezsin...

BMW E30!

BMW E30!

Sen bağlanmayı sevmeyen ama sevdim mi de ölümüne seven bir arkadaşımızsın. Seni koltuğa bağlayacak tek araba da BMW E30! Ayrıca sen konforuna, rahatına düşkün bir kişiliksin; ama rahatsın diye de küçük zevklerinden de vazgeçmezsin. Yollarda düz gitmeyi de pek sevmiyorsun anladığımız kadarıyla :)

Lamborghini!

Lamborghini!

Senin kişiliğinle birebir örtüşen arabaLamborghini. Mükemmelliyetçi ve dolayısıyla kusursuzsun. İşte, okulda, sosyal hayatta başarısızlığa tahammülün yok. Her zaman en iyisi olmak istersin ve sana da en iyisi yakışır. İşte tam da bu yüzden senin araban Lamborghini. İnanıyoruz, sen de inan; yalnızca 10 yıl sonra Lamborghini senin.

DeLorean!

DeLorean!

Senin kişiliğinle birebir örtüşen araba, Geleceğe Dönüş serisinden de tanıdığımız DeLorean! Çünkü sen, zamanının ötesinde birisin. İleri görüşlüsün; hatta etrafında 'oha, sen müneccim misin?' tepkisiyle çokça karşılaşıyorsun. Ancak eskiye de bir o kadar bağlısın. Bunun yanında her daim çocuk kalabildiğini de eklemek gerek: Ne yaşarsan yaşa, başına ne gelirse gelsin; her daim çocuksu saflığın baki kalacaktır, ey zamanın ötesindeki insan! İşte bu yüzden senin araban DeLorean!

Mercedes!

Mercedes!

Sen komple bir insansın. Zeka, gösteriş, karizma hepsi sende toplanmış. İnsanlara nasıl davranman gerektiğini biliyorsun. Senin hakkında kötü konuşan birine rastlamak mümkün değil. Bunların hepsi bize yalnızca tek bir arabayı çağrıştırıyor. Evet bildin kendisi bir Alman. 10 yıl sonraki Mercedes'ini şimdiden güle güle kullan :)

Tesla!

Tesla!

Senin 10 yıl sonra bineceğin araba: Tesla! Sen karakter ve kişilik olarak, diğerlerinden farklı bir ligde oynuyorsun; uzaysın sen uzay, tıpkı Tesla gibi! Birçok şeyin birleşimi sende vardır, yani tam kararında. Denge senin ikinci adın kısacası, ey teknolojinin son harikası. Tabii bayağı geliştirecekler o zamana kadar :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3289
1708
956
848
353
258
238
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yasin çakmak

Lamborghini! LAN BU NE BUNUN ARKAYA MANGAL SIĞMAZ Kİ

Şah Yılmaz

Lamborghini!

miros

Lamborghini diyorsun.e parasini da vereydin