Görüş Bildir
Haberler
İçişleri'nden AA'nın ‘18 Canlı Bomba Eylemi Önlendi’ Haberine Yalanlama

İçişleri'nden AA'nın ‘18 Canlı Bomba Eylemi Önlendi’ Haberine Yalanlama

Batuhan
28.02.2016 - 14:39 Son Güncelleme: 29.02.2016 - 10:18

İçişleri Bakanlığı, Anadolu Ajansı'nın İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın katıldığı bir televizyon programında '18 canlı bomba eylemi önlendi' şeklinde ifadesi olduğunu paylaşması üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, 'Bakan Ala'ya atfen '18 canlı bomba eylemi önlendi' şeklinde ifade ile haber yapılmıştır. Bu ifade programda kullanılmamıştır. Televizyon programında kullanılan ifade '18 tane olayın' önlenmiş olduğu şeklindedir' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın bugün konuk olduğu bir televizyon programının, çeşitli basın kuruluşları tarafından haberleştirildiği anımsatıldı.

Haberlerde Bakan Ala'ya atfen '18 canlı bomba eylemi önlendi' şeklinde ifadelere yer verildiği belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

'Bu ifade programda kullanılmamıştır. Televizyon programında kullanılan ifade '18 tane olayın' önlenmiş olduğu şeklindedir.'

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kanal 7'de gündeme ilişkin soruları yanıtlamıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

önledik de salla gitsin kim bilecek inanırlar yani

tatlış penguen

Allah birdir desinler sadece ona inanırım onun dışındakilere aslaaaaaaaaaa

görüncek adam

Suçu hemen başkalarına at .Bir kere de erdemli olun da suçu üstlenin.Senin döneminde güvenlik açığının(tabii güvenlik açığı ise) en büyüğü yaşanmış ama suç k... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Siz sadece kendinize yönelik eylemleri önlersiniz...