Görüş Bildir
Haberler
İçini Ferahlatacak O Simulator Oyunu Hangisi?

İçini Ferahlatacak O Simulator Oyunu Hangisi?

28.07.2023 - 15:38

Sürüş ya da uçuş tecrübesine kendini kaptırmanı sağlayan birbirinden gerçekçi ve keyifli simülasyon oyunlarından hangisinin tam senlik olduğunu söylüyoruz! Senin içini ferahlatacak simülasyon oyunu hangisi? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşını öğrenerek başlayalım...

Bir oyundan en büyük beklentin hangisi?

Peki oynadığın oyunun zorluk derecesi nasıl olmalı?

Aşağıdaki efsane oyun serilerinden birini seçer misin?

Konsolu mu, yoksa PC'yi mi tercih ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyun oynamak için ayrı aksesuarlar alıyor musun?

Tercihin adrenalin mi, yoksa sessizlik ve sakinlik mi?

Son olarak, tatile giderken hangi ulaşım aracını kullanmayı tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator

Oldukça gerçekçi bir uçuş deneyimi sunan Microsoft Flight Simulator, gerçek bir pilotluk deneyiminde görülebilecek birçok detayın hayata geçirildiği, oldukça ince düşünülmüş ve oynanmaya kesinlikle değen bir oyun. Oyunda dünyadaki tüm ülkelerin mevcut olduğunu ne kokpitin içinden cama vuran damlalara kadar birçok detaya dikkat edildiğini belirtelim.

Cities Skylines

Cities Skylines

2015 tarihli Cities: Skylines, tek oyunculu ve açık uçlu bir şehir inşa etme simülasyonu. Şehrin boş alanlarını, binalarını ve parklarını, peyzaj mimarisini, genel şehir planlama faaliyetlerini ve hatta toplu taşıma, vergi alma gibi belediye işlerini üstlendiğiniz oyun oyuncuların yaratıcı yanlarını ortaya çıkarmasını sağlayan çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor.

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Simülasyon oyunlarının en başarılılarından biri olarak görülen Euro Truck Simulator, kimine göre terapi görevi gören, insanın ruhunu dinlendiren ve vakit öldürmesini sağlayan; yer yer gerilimli, yer yer sakinleştirici bir oyun. Çeşitli Avrupa kentlerinde kamyon şoförü olarak binlerce kilometre seyahat edebilir, bu dünyanın tadını çıkarabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Cities Skylines 2015 tarihli Cities: Skylines, tek oyunculu ve açık uçlu bir şehir inşa etme simülasyonu. Şehrin boş alanlarını, binalarını ve parklarını, pe... Devamını Gör

Enes

Euro Truck Simulator 2 Simülasyon oyunlarının en başarılılarından biri olarak görülen Euro Truck Simulator, kimine göre terapi görevi gören, insanın ruhunu d... Devamını Gör