Görüş Bildir
Haberler
TV
İçimizdeki Ateş 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte İçimizdeki Ateş Fragman ve Son Bölüm Özeti

İçimizdeki Ateş 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte İçimizdeki Ateş Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
24.06.2022 - 18:02

Televizyon kanalları yeni yaz dizileriyle izleyici karşısına çıkmaya başladı. Bu dizilerden biri de 23 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlarda yer alan İçimizdeki Ateş dizisi oldu. İlk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte İçimizdeki Ateş yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu ve senaryosunu ise Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz'ün kaleme aldığı yeni dizisi İçimizdeki Ateş 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören ve Gizem Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte İçimizdeki Ateş yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçimizde Ateş Son Bölümde Neler Oldu?

İçimizde Ateş Son Bölümde Neler Oldu?

Bahar, Mert, Hale ve Ege hukuk fakültesinden yeni mezun olmuşlardır ve bölümlerine aşık olan bu gençler avukatlık ruhsatı almak için staja başlayacaklardır. Gençler için bu uğurda gitmek istedikleri tek yer Tülin ve Doğan'ın sahip oldukları Yener & Tan Hukuk bürosudur. Kariyerlerinde iyi yerlere gelebilmek için en iyi yerde çalışma hedefleri Doğan ve Yener'in yanı olsa da buraya girebilmek için birçok kişiyi elemeleri gerekir. Bu sınavda bu dört başarılı olabilecek midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın