Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Tatlıses'ten Üzen Açıklama Geldi: "Sol Elim Tutmuyor!"

İbrahim Tatlıses'ten Üzen Açıklama Geldi: "Sol Elim Tutmuyor!"

dicle demir
29.06.2022 - 15:13 Son Güncelleme: 29.06.2022 - 16:28

En büyük oğlu Ahmet Tatlıses ve ilk eşi olan Adalet Sara ile yaşadığı ailevi sorunlarla gündeme gelen türkücü İbrahim Tatlıses, İsrail'de konser verdi. Konser sırasında hayranlarına iç dökerek 'Sol elim tutmuyor' diyerek sağlık durumu hakkında üzücü bir açıklamada bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Tatlıses, Adalet Sara ile olan birlikteliğinden dünyaya gelen Ahmet Tatlıses'in hakkında ''Ben vuruldum hastanedeyim, Ahmet nereye gitti biliyor musunuz? Şirkete gidip kasayı boşalttı'' açıklaması ile gündemde olan İbrahim Tatlıses, İsrail'de sahneye çıktı.

"Dualarınızla ayaktayım"

"Dualarınızla ayaktayım"

Kudüs'teki 'Sultan'ın Havuzu' (Sultan's Pool) adlı konser alanında sahne alan Tatlıses, 'Mavi Mavi', 'Evlerinin Önü Boyalı Direk', 'Dom Dom Kurşunu', 'Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Esmersen Güzelsin' gibi en çok sevilen parçalarını söyleyerek kalabalığı coşturdu. 

Sahnede hayranlarına seslenip içini döken ve acılarını paylaşan Tatlıses, 'Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım.' diyerek sağlık durumundan şikayet etti. Hayranları ise 'İbo, İbo' diye sık sık tezahürat yaparak şarkıcıya desteklerini gösterdi.

Bu İçerik İlgini Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın