Görüş Bildir
Haberler
İBB’nin Toplu Ulaşıma Zam Talebi Reddedildi: 'Esnafımızı Batırmaya Yönelik Karar'

İBB’nin Toplu Ulaşıma Zam Talebi Reddedildi: 'Esnafımızı Batırmaya Yönelik Karar'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün olağanüstü toplanan Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu taşıma fiyatlarına zam yapılması teklifi oy çokluğuyla reddedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün olağanüstü toplanan Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu taşıma fiyatlarına zam yapılması teklifinde bulundu. 

İBB tarafından istenen zam talebi oy çokluğuyla reddedilirken Adalar'da bin 500 bisikleti saatlik, günlük kiralama yöntemi yerine 'kullandıkça öde' teklifi oy birliğiyle kabul edildi. 

Toplantıda taksicilere de zam isteyen Taksiciler Esnafı Odası Başkanı Eyüp Aksu, 'Kulak çınlaması esnafın kötü sözleriyle olurmuş. Şu an da kulaklarımız bol bol çınlıyor. Esnaf eylem yapmak istiyor' dedi. İBB tarafından istenen zam talebi oy çokluğuyla reddedildi.

İmamoğlu: 'Esnafımızı batırmaya yönelik kararlara imza atanları kınıyorum'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
15
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birand Yurdakul

Adam ne yapsın artan benzin ve mazot fiyatlarından sonra ? Bir hizmetin maliyeti artıyorsa doğal olarak satış fiyatıda etkilenir. Ekrem İmamoğlunu bu yüzden ... Devamını Gör

koray yalcin

Ekrem başkan bu konuda konuşması son gereken kişisin toplu taşımaya gelirken indirim sözü verip 2 veya 3 kere zam geldi son zammın üzerinden daha 4 ay geçmed... Devamını Gör

Temuçin

Ekrem mi yapacak mazota indirimi 🧐

Putler

Kaos yükleniyor...