Görüş Bildir
Haberler
Huawei, Akıllı Saati Huawei Watch'ı Duyurdu

Huawei, Akıllı Saati Huawei Watch'ı Duyurdu

Onedio Medya
03.09.2015 - 11:41

Çinli üretici Huawei, IFA 2015’te yeni akıllı saati Huawei Watch’ı duyurdu. Huawei akıllı saatin piyasaya çıkış tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri için haberimize bekliyoruz. Huawei Watch hakkında en güncel bilgiler haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz haftalarda çok konuşulan Huawei Watch sonunda resmiyet kazandı. Berlin’de düzenlenen IFA 2015 fuarının ilk gününde Huawei Watch resmi olarak duyuruldu. Saati erkenden satın almak isteyenler için Huawei’nin resmi internet sitesinde ön sipariş alımları başladı. Huawei Watch, 2 gün pil ömrü vaad eden ilk akıllı telefon. Android Wear işletim sistemli akıllı saatler arasında bu şimdiye kadar gördüğümüz en iddialı rakam.

Huawei Watch isimli akıllı saat, deri kordonlu versiyonuyla 349 Dolardan satışa çıkacak. Altın kaplamalı metal kordonlu versiyon ise 799 Dolardan alıcılarla buluşacak. Huawei Watch, 17 Eylül tarihinde ilk olarak Amerika’da satışa çıkacak. Sonraki aylarda modelin diğer pazarlara yayılması bekleniyor.

Huawei Watch modelinde çift çekirdekli 1.2 GHz hızında Snapdragon 400 işlemci ve 512 MB RAM yer alıyor. 1.4 inç boyutunda AMOLED teknolojisi ekranın çözünürlüğü ise 400 x400. Modelde NFC olmaması kullanıcıların büyük tepkisini çekti.

Donanım Günlüğü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0