Görüş Bildir
Haberler
Hıncal Uluç, Hande Sarıoğlu'nu Eleştirdi: 'Dünyada Hangi Spiker Benzer Eylemini Sosyal Medyaya Koymuş?'

Hıncal Uluç, Hande Sarıoğlu'nu Eleştirdi: 'Dünyada Hangi Spiker Benzer Eylemini Sosyal Medyaya Koymuş?'

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, dans videosunu sosyal medyadan paylaşan ve Habertürk yönetiminden gelen tepkiyle işinden ayrılan Hande Sarıoğlu'nu eleştirdi. Uluç, 'Siz hangi spikerin, benzeri bir eylemini sosyal medyaya koyduğunu duydunuz, dünyada?' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu dans videosunu sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından kanal yönetiminden tepki almış ve işinden ayrılmak zorunda kalmıştı. 

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Hande Sarıoğlu'nun tartışma yaratan dans videosunu ele aldı.

Uluç, 'Doğrudur, herkesin olduğu gibi, her kadının da istediği, eğlendiği halini videoya çekip, sosyal medyaya koyma hakkı vardır. Ama 'Kime ne' sorusu pek doğru değildir. Hande haber spikeri... Siz hangi spikerin, benzeri bir eylemini sosyal medyaya koyduğunu duydunuz, dünyada? Haber, habercinin, yani sunucunun kimliği ile eş değerlidir. Haberin güvenirliği, sunucunun güvenirliği, haberin saygınlığı, sunucunun saygınlığı ile paralel gider' dedi.

"Haberci içinize şüphe düşürdüğünde o alanda kalamaz"

"Haberci içinize  şüphe düşürdüğünde o alanda kalamaz"

Beğeni almak ve takipçi sayısını artırmak için özel hayatını kullanan bir haber sunucusuna güvenilemeyeceğine işarete eden Hıncal Uluç, 'Haberci, içinize şüphe düşürdüğü an, artık o alanda kalamaz. Oryantal dans yapıp sosyal medyaya koyan bir kadının televizyonlarda yapacağı çok şey var. Mesela bir eğlence programı, ya da güldüren bir talk şov sunuculuğu' ifadelerini kullandı.

İlgili haberlerimiz 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
95
18
16
16
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın