Görüş Bildir
Haberler
Hidayet Türkoğlu'na 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Tezahüratı Eşliğinde Protesto

etiket Hidayet Türkoğlu'na 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Tezahüratı Eşliğinde Protesto

Enver K.
14.06.2018 - 12:24 Son Güncelleme: 14.06.2018 - 16:33

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Doğuş'un şampiyonluk kupasını vereceği sırada taraftarların protestosuyla karşılaştı. Fenerbahçeli taraftarlar seremoni öncesinde Türkoğlu'nu yuhaladı ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' tezahüratı yaptı.

Fenerbahçe Doğuş, üst üste 3, toplamda ise 9. kez şampiyonluk sevinci yaşamayı başarırken kupa seremoni öncesinde salonda gergin bir hava vardı.

Fenerbahçe Doğuş, üst üste 3, toplamda ise 9. kez şampiyonluk sevinci yaşamayı başarırken kupa seremoni öncesinde salonda gergin bir hava vardı.

Şampiyon olan Fenerbahçe’nin şampiyonluk kupasını vermek üzere Türkoğlu, sahneye çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar ise Türkoğlu’nu protesto etti.

Protestonun ardından tüm salon “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı attı.

Hidayet Türkoğlu'na neden tepki gösterildi?

Serinin bir önceki maçında her iki takımın taraftarları tarafından İzmir Marşı'nın söylendiği sırada, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun eşlik etmemesi ve tavrı tepki çekmişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1526
267
263
146
66
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Viyol10sel

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe taraftarına gönülden alkışlar ve tebrikler. Bu gördüğünüz zavallı bir de FB'li, ona rağmen FB taraftarı torpil yapmadı At... Devamını Gör

Görüntünün özeti şudur; Fenerbahçelinin efsane topçusu da olsan, Atatürk düşmanıysan Fenerbahçe taraftarı olamazsın! Helal size canlar💛💙🏆

Ayça Gülşah

bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe taraftarını destekliyorum