Görüş Bildir
Haberler
Hiçbir Şeyi Unutmayan İnsanlara Dair Asla Unutmamanız Gereken 15 Özellik

etiket Hiçbir Şeyi Unutmayan İnsanlara Dair Asla Unutmamanız Gereken 15 Özellik

cakyz
08.11.2016 - 23:34

Çok güçlü bir hafızaya sahip olmanın hem olumlu, hem de olumsuz pek çok yönü vardır sevgili dostlar. işte bu insanların sahip olduğu 15 benzersiz özellik:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğuştan mükemmel bir hafızaya sahip oldukları için etraflarındaki insanların unutkanlığına anlam veremez, "nasıl yaşıyor acaba bunlar?" diye düşünürler.

2. Onları kandırmak zor, hatta imkânsızdır. Sizin unuttuğunuz pek çok ayrıntıyı hatırladıkları için yalanları çabucak fark ederler.

3. Geçmişte yaşadıkları şeyleri şu an yaşıyormuş gibi net hatırlamak bazen zihinlerini yorar. Böyle anlarda düşüncelerini durdurabilmek isterler.

3. Geçmişte yaşadıkları şeyleri şu an yaşıyormuş gibi net hatırlamak bazen zihinlerini yorar. Böyle anlarda düşüncelerini durdurabilmek isterler.

4. Genel kültür konusunda hayret verici donanıma sahiptirler ve bu bilgilerin çoğunu yalnızca bir kez okumalarına rağmen yıllarca unutmazlar.

5. Bu durumun ne kadar olumlu yönleri olsa da, acı hatıraları da zihinlerinden silmeleri mümkün olmadığı için gereksiz stres yaşayabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendilerine yapılan şeyleri asla unutmazlar ve iyiye mutlaka iyilikle, kötüye ise asla bağışlamamakla karşılık verirler.

7. Kafalarında geçmişe dair gerekli gereksiz pek çok bilgi depolandığı için geleceğe odaklanmak konusunda güçlük çeker, mecburen geçmişin içine saplanırlar.

8. Yaptığınız ve hiç hatırlamadığınız şeyleri beklemediğiniz anda karşınıza koyabilirler; onlara karşı dikkatli olmak lazım...

9. Bu insanlar analist, gazeteci, avukat, yazar ve politikacı olarak diğer insanlara göre çok daha başarılı olma kapasitesine sahiptir.

10. Beyin kapasitesi açısından hiçbir zaman sıkıntı yaşamazlar. Ne yaşıyor ya da öğreniyorlarsa hepsi sonsuz hafıza okyanuslarına eklenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hiçbir zaman not tutmaya ya da yapılacakları listelemeye ihtiyaç duymazlar. Hatta kısa süre için ihtiyaçları olan bu bilgileri çok sonradan bile hatırlarlar.

12. Olaylar ve insanlar arasındaki bağlantıları rahatlıkla algılayabilirler. Doğru analiz eder, netice olarak az hataya düşerler.

13. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar hatırladıkları için duygusal insanlardır. Çoğu insanın unuttuğu şeyleri hatırlar, her hatırladıklarına aynı duygu yoğunluğunu yaşarlar.

14. Onların zihineri de kimi zaman yanlış hatıralar oluşturur; ancak gördükleri bir insanı ya da objeyi asla unutmaz, genellikle insanlara kendilerini hatırlatmak zorunda kalırlar.

15. Ve çoğumuzun aksine bu durumun arzu edilmeyecek yönleri de olduğunu bilir ve bir şeyi unutabildiklerini gördüklerinde mutlu olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio IQ'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
288
77
39
18
13
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın