Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Hayatında Bir Adet 'Mehmet' Olması Gerektiğini Gösteren Mantıklı Nedenler

etiket Herkesin Hayatında Bir Adet 'Mehmet' Olması Gerektiğini Gösteren Mantıklı Nedenler

İsimlerin kendi başlarında elbette anlamları vardır ancak bu isimlere sahip kişiler, bir anlamı daha da önemli hale getirirler. Hepimizin hayatında 'Aaa o mu? Çok iyi insandır' diyerek koşulsuz sevdiğimiz kişilerin başında gelir Mehmetler. Sizin de hayatınızda bir adet Mehmet varsa çok şanslınız çünkü onlar işte böyle sarıp sarmalanası insanlardır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mehmet'i istediğiniz arkadaş ortamına hiç çekinmeden sokabilirsiniz. Kendisini adeta İsviçreli bilim adamları tasarlamış gibi olduğu için her tür ortama uyum sağlama özellikleri vardır.

2. Bir Mehmet'i felaket anlarında rahatça arayıp yardım isteyebilirsiniz. Mehmetler, başı sıkışan birisine koşa koşa gitmekten asla çekinmezler.

3. Araba almak, emlakçıyla pazarlık etmek, eve parke yaptırmak gibi işleriniz varsa Mehmet'ten sonuna kadar faydalanabilirsiniz; bu işleri tereyağından kıl çeker gibi halledecek olan doğru kişi kendisidir.

4. Herkesin hayatında unutamadığı bir Mehmet mutlaka vardır. Mehmetler, aşk hayatlarında iz bırakmak konusunda oldukça başarılıdır.

5. Mehmetle sıkılmanız neredeyse imkansıza yakındır. Sohbet etmek ve eğlenmek, bu dünyaya gelirken onların görevi olarak yazılmıştır adeta.

media.giphy.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her ne kadar dışarıya karşı korunaklı bir tavır sergileseler de, içlerinde kaz tüyü yastık gibi yumuşacık kalpleri vardır ama genellikle herkese göstermezler.

7. Damak zevkleri iyidir Mehmetler'in. Nerde ne yenecek, nerenin nesi meşhur, hangi mekande mutlaka denenmesi gereken bir şey var, hepsini bilirler.

8. İnatçıdırlar ama sadece başarılı olmak konusunda. Tuttuğunu kopartana kadar bırakmaz, başarmadan bir yere ayrılmaz.

9. Mehmetler vıcık vıcık romantizmi hiç sevmezler. Birlikte oldukları insana her dakika jestler yapmazlar ama tavırlarıyla, davranışlarıyla ilgilerini belli etmeyi çok iyi becerirler.

10. Bir Mehmet, elinin altında istediği şeyleri bulduktan sonra adeta bir ev kedisi gibidir. Ev hayatı, onun huzur bulduğu en iyi yerdir; bu yüzden Mehmet'i mutlu etmek oldukça kolaydır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şeytan tüyleri sayesinde kendilerini kolayca sevdirirler. Bu yüzden Mehmet, bir kere görüşülecek insan değildir.

12. Dostluk, onlar için hayatlarında oldukça önemli bir kavramdır. Her şeylerini satarlar ama dostlarını satmazlar.

13. Hayatınızda Mehmet varsa, kendinizi güvende hissedersiniz. "İyi ki tanımışım" diyeceğiniz insanların başında gelen isimlerden biridir Mehmet.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
324
139
106
70
26
25
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Ersoy

'mehmet adında manita yapınca ben ' atın şu editörü ya

Pasif Kullanıcı

Ülkede elini sallasan Mehmet'e çarpar zaten.

inci küpesiz kız

ama el kol sallamamak gerek tehlikeli bir ülke yani insanımız biraz asabi elimiz kolumuz çarparsa verecekleri tepki hoş olmayabilir en iyi ihtimalle yedirirl... Devamını Gör

Gece Hayalcisi

mehmet diye bağır yolda, dönüp bakanların çoğu mehmet değil, neden bağırıyor bu salak diye düşünürler