Görüş Bildir
Haberler
Herkes Bir Gün Yanlış İnsanı Sever! Hangi Bad Boy ile Sevgili Olacağını Söylüyoruz!

etiket Herkes Bir Gün Yanlış İnsanı Sever! Hangi Bad Boy ile Sevgili Olacağını Söylüyoruz!

Hangimiz yanlış insan sevmedik ki?!

Buyurun teste, hangi yanlış ilişki adamını sevdiğinizi bulalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hiçbirimiz mükemmel değiliz... Söyle bakalım senin en zayıf olduğun konu sence hangisi?

2. Karşı koyamayacağın bir tatlı seç!

3. Zaman zaman hepimiz salaklık yaptık. Korkma, aramızda kalacak! Söyle bakalım, şimdiye kadar neleri affettin?

4. Deli gibi aşıksın diyelim! Aranıza ancak ne girebilir?

5. Şimdi de seni en çok eriten bir erkek özelliği seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk ile alakalı söylenen bu sözlerden hangisi en haklı?

7. Her ilişkide yaşanan o dramatik anın vakti geldi! Sana evlenme teklif edecek... Tam bu sırada fon müziği nasıl olsun?

8. Ve son olarak da, hepimizi ağlatan o filmdeki soruyu soralım haydi: Sevgi neydi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Teoman ile çıkacaksın!

Teoman ile çıkacaksın!

Kadın dergisi testlerinde her soruya cevap olan adam, 'dikkat et, sadığımdır sadece kendime' diyerek ilişkilerdeki tutumunu gayet açıklıyor aslında. Sen Teoman ile çıkacaksın: İlişki boyunca kırmadığı fındık, yemediği halt kalmayacak. Canına tak edip ayrıldığında da, senin arkadandan 'daha kaç vücut gerek bana, benim seni unutmama' diyerek ağlayacak. Seni özlerken bile çapkınlığından asla hız kesmeyecek. O seni değil; bir hayali sevecek. Evlerden uzak olsun!

Bak kızım... Sen Nejat İşler ile çıkacaksın ve o seni çok üzecek!

Bak kızım... Sen Nejat İşler ile çıkacaksın ve o seni çok üzecek!

Varoluşsal sorunları bitmeyecek, kendisine iyi bakmayacak, ortada hiçbir mesele yokken bile dertlenecek ve ne kadar yanında olursan ol, kendisini yalnız hissedecek! Kendi mutsuzluğunu seninle yenme amacıyla çıktığı bu yolda, mutsuzluğu ikinize yetecek kadar büyütecek. Sonra mı? Sen ilişkinizdeki sorunları çözmek, hayatınızı güzelleştirmek adına konuşmak istediğinde 'bak kızım, ben buyum, sana hiç yalan söylemedim, beğenmiyorsak s*ktir git!!!' diyecek. Sen canına tak edip gerçekten gittiğinde de feci dağılacak. Dönmen için yalvaracak, ama dönme!

Sen Arda Turan ile çıkacaksın!

Sen Arda Turan ile çıkacaksın!

Her zaman ayakları yere basan, düzgün bir ilişki istediğini söyleyecek; hani şöyle ailesiyle tanıştırmak isteyeceği türden! Çoluk çocuğa karışmak, geleneksel bir evlilik yaşamak fikri sürekli bu adamın dilinde olacak ama asla uslu durmayacak! Dili başka, hareketleri başka şeyler söyleyecek. Uçan kuşa dahi yazacak! Canına tak edip gittiğinde de seni geri kazanmak için türlü şeyler yapacak, büyük sözler verecek. Kendisi çok kıskanç olduğu halde seni sürekli aldatacak ve her ayrılıktan sonra pişman olacak. Aklın varsa paçayı erken kurtarmaya bakarsın!

Sen Murat Boz ile çıkacaksın!

Sen Murat Boz ile çıkacaksın!

Seni bulutların üstüne taşıyacak; bu çocuk tatlı, çok tatlı! Bal gibi bir ilişki yaşatacak, romantizmi, aşkı göreceksin... Ama bu kalıcı olmayacak! Bu tatlı dilli yakışıklı; tam güvenini kazandığı sırada seni en beklenmedik yerden vuracak. Gerçekleri çarpıtacak, kafanı karıştıracak, aklın ve mantığının sesi birbirine girecek. Onu defalarca affedeceksin ve çözmeye çalışacaksın. Bizce bu kadar zahmete girmek yerine daha stabil biriyle olmalısın!

Sen Kaan Tangöze ile çıkacaksın!

Sen Kaan Tangöze ile çıkacaksın!

Bu beyefendide şeytan tüyü var; daha da kötüsü, bunun fazlasıyla farkında! Vazgeçilmez olduğunu ve onu çok sevdiğini biliyor. Çoğu zaman çapkınlıklarını gizleme gereği bile duymayacak, onu her zaman affedeceğini bilecek çünkü. İlgisiz, duygusuz zamanları da olacak ama sen tam vazgeçmek üzereyken birkaç tatlı söz ile gönlünü alacak. Bu adam senin yumuşak karnını, zaafını bulacak. Bu ilişkide bir tatlı son yok, tutkuyu deneyimlemiş olarak ayrılacaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
605
369
263
166
110
101
95
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selinay

Sen Arda Turan ile çıkacaksın! Evlerden ırak, tövbe de Onedio vallahi çarpılacaksın yok artık niye çözdüm ben bu testi?

Selinay

O değilde herkesi anladım da Murat Boz mu kötü çocuk :D Komik olmayın lan.

Goddess

Teoman cikti da murat bozu bu teste niye koydunuz lan neresi bad boy adamin