Görüş Bildir
Haberler
Her Yerde Karşımıza Çıkıp Oynama İsteği Uyandıran 2022'ye Damgasını Vurmuş 10 Oyun

Her Yerde Karşımıza Çıkıp Oynama İsteği Uyandıran 2022'ye Damgasını Vurmuş 10 Oyun

Radlands
02.09.2022 - 18:04

2022 yılının henüz daha ortalarında olmamıza rağmen oyun sektöründe bir dolu işe imza atıldı. İşte oyundan oyuna fark etmekle birlikte PC, PS, XBOX, Nintendo Switch, Android ve IOS platformlarında bulabileceğiniz 10 başarılı oyun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stray

1. Stray

2022'nin en çok bilgisayar başından kaldırmayan oyununda, kaybolmuş, yalnız ve ailesinden ayrılmış bir sokak kedisi, uzun zamandır unutulmuş bir antik şehirden kaçmak ve eve dönüş yolunu bulmak için eski bir gizemi çözmek zorundadır.

2. The Quarry

2. The Quarry

Yaz kampının son gecesinde güneş battığında, dokuz genç danışman, öngörülemeyen bir korku gecesine dalar. Kana bulanmış yerlilerden ve onları avlayan yaratıklardan daha kötü olan tek şey, hayatta kalmalarına yardımcı olmak için yapmanız gereken akıl almaz seçimlerdir.

3. Uncharted: Legacy of Thieves

3. Uncharted: Legacy of Thieves

Servetini Aramaya Hazır Mısın? UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'nda UNCHARTED: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras'ın çok beğenilen ve oyunculara dünyanın farklı yerlerini gezdiren iki macerasının teknik açıdan güncellenmiş hâlleri var.

4. Rainbow 6 Extraction

4. Rainbow 6 Extraction

Rainbow 6 Extraction, öngörülemeyen çevreleme bölgelerinde saldırılar başlatmak ve gelişen bir uzaylı tehdidiyle yüzleşmek için seçkin ekibinizle bir araya gelme ve bu bilinmeyen düşmana karşı mücadele ederken tehlikeli bir maceraya atılma imkanı sağlıyor.

5. Wordle

5. Wordle

Her 24 saatte bir yenilenen basit bir kelime tahmin bulmacası olan Wordle, ister sosyal medyada ister mahalle barında olsun, her gün kelimeyi bulurken çok özel ve aynı zamanda çok basit bir şeyi kutlamamıza, şikayet etmemize, ahkam kesmemize ve nihayetinde sevinmemize izin veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Card Shark

6. Card Shark

Bu oyunda, soyluları kazanılmamış şilinleriyle kandırma arayışında olan 17. yüzyıldan kalma bir köylüsünüz ve bunu eski el çabukluğu sanatıyla başaracaksınız. Güvertede başparmak atın, asları hissedin ve destenin tepesine kadar kesin. Rakibinizin elinde ne varsa hızlıca bir göz atmak için bir kadeh şarap dökün. Card Shark, pokerin en iyi yanının elinde tuttuğunuz şeye bakmaktan ziyade masadaki diğer insanları manipüle etmek olduğunu bilir.

7. DNF Duel

7. DNF Duel

Tüm zamanların görsel olarak en çarpıcı dövüş oyunlarından biri olan DNF Duel'da savaşanlardan çatırdayan neon enerjisi huzmeleri fışkırıyor; süper bir hamle yaptığınızda kısa bir anime kesiti ile ile karşı karşıya kalacaksınız .Bu oyunda bazı gök savaşçıları havaya uçuyor ve yukarıdan cehennem ateşi yağdırıyor!

8. Narco

8. Narco

Güney Louisiana'nın güzel ve dürüst bir tasvir olan Narco, yaratıcı ve distopik bir bilim kurgu hikayesi olmakla beraber petrol endüstrisinin yol açtığı felaketlere keskin bir eleştiri ortaya koyuyor.

9. Tunic

9. Tunic

Bazı oyunlar anlamlı bir şaşırtmaca üzerinde gelişir. Tunik bunlardan biridir. Diyalog garip hiyerogliflerle kodlanmış, nesnel işaretler eksik ve bulmacaları çözümlemek neredeyse imkansız. Tek kurtuluşun mu? 80'lerin sonlarında dünyanın dört bir yanına dağılmış karton Mega Man kutularında bulacağınız karton kapaklı kılavuza benzeyen, yırtık pırtık bir oyun içi kullanım kılavuzu...

10. Weird West

10. Weird West

Bu oyunla, kanun adamlarının ve silahşörlerin fantastik yaratıklarla sınırı paylaştığı Vahşi Batı'yı yeniden canlandıran karanlık bir fanteziyi keşfedebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın