Görüş Bildir
Haberler
Her Vücut Güzeldir! 'Rotüşsuz Fotoğrafımı Kendim Paylaşırım' Diyen Model Ders Verdi

etiket Her Vücut Güzeldir! 'Rotüşsuz Fotoğrafımı Kendim Paylaşırım' Diyen Model Ders Verdi

Tatili sırasında paparazziler tarafından çekilen fotoğrafları eleştirilere maruz kalan İngiliz model, bir sabah uyanıp kendi rötuşsuz fotoğrafını çekerek dış görünüşü üzerinden eleştirilmenin ne kadar kötü bir durum olduğuna dikkat çekti. Detayları sizler için Buzzfeed'den derledik.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/elliewoodwar...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Jess Wright, diğer bütün TV yıldızları gibi öldüren diyetler yapmayarak aslında daima sağlıklı bir beden imajı örneği olmuştur.

Fakat geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki tatilinde magazin basını Jess'in bikinili fotoğraflarını çekmiş ve model dış görünüşü yüzünden resmen linç edilmeye başlanmıştı.

Fakat geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki tatilinde magazin basını Jess'in bikinili fotoğraflarını çekmiş ve model dış görünüşü yüzünden resmen linç edilmeye başlanmıştı.

Fotoğraflara sosyal medyadan gelen yorumlar adeta bıçak gibi kesiyordu...

Fotoğraflara  sosyal medyadan gelen yorumlar adeta bıçak gibi kesiyordu...

'Photoshop ne kadar da fark ettiriyormuş.'

'Deli gibi kilo almış.'

'Kendini çok bırakmış.'

'Ne olmuş bu kadına böyle?'

'Kameraların ona çevrildiğini fark etmediğinde ne kadar da mutsuz ve gösterişsiz bir şırfıntıya dönüşüyor.'

Jess bu yorumlara çok üzülünce, belki de en beklenmeyeni yaptı ve kendi bikinili videosunu İnstagram'da paylaşmaktan hiç de çekinmedi. En önemlisi de 'öyle rötuşsuz çekilmez böyle çekilir' mesajını da ekleyerek önemli bir ders verdi.

Videonun altındaki açıklamada Jess, tatilde ve dostlarıyla en rahat geçirdiği anlarda elbette kameralara bakmayacağını ve sıcağın, güneşin altında herkesin bir kaç kötü fotoğrafı olabileceğini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jess ayrıca videonun altında, kendinin de her kadın gibi kilo alıp verdiğini ve bu kilo almasının da tamamen hayatın keyfini çıkarmasına bağlı olduğunu da anlattı.

Ve sözlerini 'Ben kendi vücudumla mutluyum, hiçbir şeyi de değiştiremem, ama benim vücudum hakkında yapılan bu eleştiriler duyarlı genç kızlara nasıl bir mesaj veriyor?' diyerek bitirdi.

Jess'in fotoğraflarını paylaştığı etiket ise İnstagram üzerinde hızla yayılıyor ve şu anlama geliyor HER VÜCUT GÜZELDİR!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
735
120
88
26
22
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narek Ararat

tek tiplesmeyin bak mesela ben bunu yerim

muzludankek

o eleştiri yapanlar bi sahilde öyle bi poz versinler çok merak ediyorum kendileri çok mu mükemmeller