Görüş Bildir
Haberler
Her Ortamda Dikkat Çekmeyi Seven Erkekler İçin Cool Kombin Önerileri

etiket Her Ortamda Dikkat Çekmeyi Seven Erkekler İçin Cool Kombin Önerileri

ozge icil
21.11.2021 - 21:44

Tarzıyla övünmek her erkeğin hakkı. Basit ve rahat parçalarla siz de ortamdaki en dikkat çekici insan olabilirsiniz. Hem de coolluğunuzdan ödün vermeden!

Hem rahat hem karizmatik görünmek isteyen erkekler için harika kombin önerilerimiz var. Her erkek dolabına çok yakışacağını düşündüğümüz bu kombinlerle, dikkatleri her zaman üzerinize çekmeyi başaracaksınız.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Basic bir sweatshirt ve jean kombini sizi çok tarz gösterir.

1. Basic bir sweatshirt ve jean kombini sizi çok tarz gösterir.

Kış mevsiminin favori parçalarından olan sarı bir bot, oversize bir sweatshirt ve dizleri yırtık bir jean ile baştan aşağı cool olacağınıza eminiz. Bizce bu parçaların içine yine oversize beden, basic bir t-shirt de çok iyi gider.

Bu parçalar ile hem rahat hem de stili sahibi görünmek oldukça mümkün. Rahatlığını ön planda tutan beyler için öneri kombinimiz burada!

2. Deri ceket önemli beyler!

2. Deri ceket önemli beyler!

Bir erkeğin dolabında mutlaka yer açması gereken ürünlerden biri, tabii ki deri ceket. Ama deri cekette bedene dikkat etmek gerekiyor. Özellikle kaslı erkeklerin giymekten çok hoşlandığı deri parçalar, vücut proporsiyonunu daha fazla öne çıkardığı için aşırı tarz duruyor. Hem de çeşit çeşit deri ceket modeli bulunuyor.

Siz de en favori deri ceketiniz ile şöyle minimal yazılı, beyaz renk basic bir t-shirt ve siyah güneş gözlüğünü birleştirerek etkileyici olmaya hazır mısınız? 

Öneri kombinimiz için bu koleksiyona göz atabilirsiniz!

3. Atkı ve bere olmadan ne kış atlatılır, ne cool olunur.

3. Atkı ve bere olmadan ne kış atlatılır, ne cool olunur.

Coollukta son nokta dedğimiz ürünlerin başında, aşırı tarz görünen bereler ve atkılar geliyor. 

Triko bere takmak için havanın illa dondurucu soğuk olması gerekmiyor. Tarzıyla övünen pek çok erkek sweatlerin, gömleklerin ve ceketlerin üzerine kombiniyle uyumlu renkte bere takmayı seviyor. Bizce bere takmak bir erkeğe hem rahat hem de sportif bir hava veriyor.

Dolabınızda renk renk bulundurmanızı önerdiğimiz bu tarz bir bere ile yine çok şekil bir atkıyı bir arada kullanabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz bu cool parçalar ile ister rahat ister şık kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

4. Yılın en trend parçaları ile sportif bir tarz yakalayabilirsiniz.

4. Yılın en trend parçaları ile sportif bir tarz yakalayabilirsiniz.

Fitilli giyim furyası, kadınlardan sonra erkek modasını da etkiledi. Her şeye aşırı yakışan fitil, bizce erkekleri de çok tarz gösteriyor. 

Fitilli ve kapüşonlu bir sweat üzerine yine fitilli bir şapka takarak, ortamdaki en cool erkek siz olabilirsiniz. Bere takmaya alternatif olan fitilli şapka seçeneklerinde de çok farklı renk çeşitliliği mevcut. Böylece her kombine başka bir şapka tercih edebilirsiniz.

Jogger pantolonlar da sportif bir coolluk arayanlar için oldukça ideal. Bu pantolonların altına sneaker, üstüne sweat çekip, kombine bir de şapka eklediniz mi bizce tamamsınız :)

Öneri ürünlerimize bakmak isterseniz koleksiyon linki burada!

5. Risksiz bir coolluk isteyenleri de düşündük.

5. Risksiz bir coolluk isteyenleri de düşündük.

Kot ceketin her rengi her modeli zamansızlığını koruyan parçalardan. Her mevsim kullanılan kot ceketler ayrıca hiçbir ortamda da sırıtmıyor ve her kombine aşırı yakışıyor. Bu nedenle her erkeğin mutlaka kendine uygun bir kot cekete sahip olması gerekiyor.

Kış mevsiminde kot ceketleri en tarz kombinlemenin yolu ise içine şöyle şık bir balıkçı yaka kazak giyip, üzerine estetik bir kolye takmaktan geçiyor. Böyle bir kombinin sizi fazlasıyla karizmatik ve etkileyici göstereceğine eminiz.

Kombindeki parçalar için koleksiyona bakabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın