Görüş Bildir
Haberler
Her Fotoğrafı Holografik Görüntüye Dönüştürebilen Yeni Ekran ile Tanışın: ChatGPT Desteği Bile Var!

Her Fotoğrafı Holografik Görüntüye Dönüştürebilen Yeni Ekran ile Tanışın: ChatGPT Desteği Bile Var!

Barış Toku
10.12.2023 - 19:39

Looking Glass isimli bir şirket, kullanıcıların ceplerinde taşıyabileceği kadar küçük boyutlarda yeni bir holografik ekran modeli geliştirdi.

Detaylar 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun yıllardır 3D teknolojisi üzerine çalışmalar yürüten Looking Glass firması, geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlik ile beraber yeni holografik ekran modelini tanıttı.

Birçok görseli holografik görüntülere dönüştürebilen Looking Glass Go isimli yeni model, sahip olduğu önemli özelliklerle şimdiden birçok tüketicinin ilgisini çekmeyi başardı.

6 inç büyüklüğünde, ortalama bir telefon ekranına sahip olan Looking Glass Go, 1440 x 2560 piksel çözünürlük ile oldukça kaliteli bir gösterim sunuyor.

Yeni ürün, kaliteli çözünürlüğünün yanı sıra 58 derecelik görüş açısını 100 farklı perspektiften sağlayabilmesiyle "holografik ekran" unvanını elde ediyor.

Kullanıcılar, bu sayede akla gelebilecek tüm görüntüleri, Looking Glass Go'ya yükleyerek holografik özellikli hale getirebiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Looking Glass Go, kendisi ile benzer teknolojileri kullanan cihazlardan farklı olarak, cebe sığacak kadar küçük boyutlara sahip. Ürün, bu sayede rakiplere kıyasla her yere kolaylıkla taşınabiliyor.

Sadece 235 gram ağırlığında olan ürün, 1,9 santimetre kalınlık, 16 santimetre yükseklik ve 8 santimetre genişlik değerlerinde.

Holografik cihazın, bu denli kompakt bir yapıda olması bazı eksiklikleri de beraberinde getiriyor. Başta dahili batarya olmak üzere birçok önemli donanım Looking Glass Go'da mevcut değil.

Yeni ürün, bu nedenle USB-C girişi üzerinden başka bir cihaza bağlanarak çalışabiliyor. Görüntü aktarımı ise hem kablolu bağlantı hem de Wi-Fi veya Bluetooth ile gerçekleştirilebiliyor.

Looking Glass Go'nun en can alıcı özelliği ise yapay zeka teknolojisi desteklemesi. Holografik cihaz, birçok yapay zeka uygulamasının yanı sıra ChatGPT tabanlı bir sesli asistanı bünyesinde barındırıyor.

Yeni cihaz, şu anda 229 dolarlık başlangıç fiyatı ile ABD'de satışta.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın