Görüş Bildir
Haberler
Her Anlamda Detox’un Aşığıyız! 2019’da Arınmayı Kafamıza Koyduğumuz 9 Konu

Her Anlamda Detox’un Aşığıyız! 2019’da Arınmayı Kafamıza Koyduğumuz 9 Konu

Yeni kararlar için yeni yılı beklemek hep işe yarar. 😎

Yeni yılın daha çok başlarında olduğumuza göre arınmak istediğimiz tüm bu şeyler için 2019 bize yardım edebilir. 😍

1. Sürekli bir şeylerden endişe duyarak ve olasılıklardan korkarak beynimizi meşgul etmenin hormonlarımıza zararını öğrendiğimizden beri korku ve endişeden vücudumuzu arındırmak istek listemizde.

Kemerleri bağlayın! Bizi uyutmayan düşünceleri artık kafamızdan uzaklaştırıyoruz!

2. Bir türlü kendimize söz geçiremediğimiz abur cubur yeme merakımızı da ve onun çirkin etkilerini de vücudumuzdan arındırmak için neler vermezdik ki...

Bir de ağzımıza attığımız her abur cubur ağırlığında vicdan azabı çekiyoruz.

3. Sürekli kendi dertlerini anlatıp sıra bizim çözüm bulmak istediğimiz şeylere gelince yine kendi deneyimlerini anlatmaya devam eden, dinlemeyi asla bilmeyen insanlardan öylesine arınmak istiyoruz ki anlatamayız.

- Hayatının filmi çekilse yönetmenliği bana teklif edebilirler, o derece ayrıntı biliyorum artık...

4. İçimizden hiçbir şey yapmak gelmiyor ama yapmadıkça da daha da tembelleştiğimiz aşikar. Bu kısır döngüden arınıp ruhumuza dinamiklik kazandırmak da keşke bir an önce gerçekleşiverse.

5. Biraz insanların ne yaptığına büyüteçle bakmaya ara verip kimsenin hayatıyla ve günlük yaşantısıyla ilgilenmediğimiz bir dönem de mükemmel bir arınma olmaz mıydı bizim için?

İzlediğimiz şeyler 24 saat sonra her yerden siliniyor olabilir ama fark etmeden aslında kafamızda bir ömür taşıyacağız.

6. Sağlıklı bir cilt ve sağlıklı bir beden için vücudumuzu içerden beslememiz gerektiğini artık duymayan kalmamıştır. Bol bol su içerek ve sağlıklı yiyecekler yiyerek tüm toksinlerimizden arınmak mükemmel olmaz mıydı?

7. En çok arınmak istediğimiz şey sıralamasında en üst sıralarda olan "erteleme" kısmına geçebilir miyiz?

Çünkü her yeni bulduğumuz bahane yapamadığımız spor, veremediğimiz kilo, başlayamadığımız iş, tanışamadığımız insanlar demek aslında.

8. Her fırsatını bulduğumuzda şikayet ettiğimiz kötü alışkanlıklarımızı belli ki sevmiyoruz; peki neden her gün bizimleler? Sıradaki detoks hayatımızda istemediğimiz tüm alışkanlıklarımıza gelsin.

Arkanızdan el bile sallamayacağız. 😘

9. Peki ya o eskiden kat kat yaptığımız makyajlar? 2019’da makyaj malzemesi sayımızı 4’e düşürüp cildimizi makyajdan arındırmanın ve doğallıkla parlamanın tam vakti değil mi?

Kendimizi sevmeye başlamamızla makyaj malzemelerimizin azalması arasında kocaman bir doğru orantı var. 😍

Tabii ki bu arınma işlemini hızlandıracak birkaç ipucumuzla geldik;

Öncelikle ilk hedefimiz makyajı ve gözeneklerimizin içindeki kirleri yüzümüzden en ince kalıntısına kadar çıkartabilmek; burada muhteşem ikilimize çeviriyoruz gözlerimizi;

Neutrogena'nın hayatımıza kattığı bu 3’lü Detox programıyla 1 haftada cildinizdeki tüm kalıntıları temizleyip cilt detoksunun size ne kadar iyi geldiğini gözlemleyin.

Unutmayın, 2019 çok güzel olacak. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın