Helal Olsun Size! Dünya Bir Numarası ABD Karşısında Geri Dönen Filenin Sultanları Sonunu Getiremedi
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'ndaki üçüncü maçında ABD ile karşı karşıya geldi. Final setine giden mücadele, 3-2'lik ABD üstünlüğüyle noktalandı.
Filenin Sultanları, Tokyo Olimpiyatları’ndaki üçüncü maçında dünya birincisi ABD ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmaya iyi başlayan ABD, ilk iki seti 25-19 ve 25-20’lik skorlarla kazandı ve setlerde 2-0 öne geçti.
Üçüncü sette geri dönüş fitilini ateşleyen Milliler, 25-17 ile durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette de etkili oyununu sürdüren Sultanlar, seti 25-20 önde tamamladı ve mücadeleyi tie-break setine taşıdı.
Tie-break seti büyük heyecana sahne oldu. Setin başında 6-2’lik üstünlük elde eden ABD’yi yakalayan Sultanlar skora denge getirdi.
Maçın son bölümünde daha az hata yapan ABD seti 15-12, maçı da 3-2 kazanan taraf oldu.
⬇️
⬇️
⬇️
⬇️
⬇️
⬇️
⬇️
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın